Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
2 éves születésnap - 2 ÉVES A KIFLI!

2019. december 15-én Budapesten napos idő volt 6 - 9 °C fokos átlaghőmérséklettel. Ezt azért tudjuk ennyire pontosan, mert aznap futottak ki az első megrendelések a telephelyünkről. Akkor még 10 autóból állt a flotta és párszáz címre szállítottunk. Mára 150 autó napi 4500 megrendelést teljesít. Kemény két év áll mögöttünk, amit most szeretnénk méltón megünnepelni, méghozzá veletek, hiszen a vásárlóink nélkül mi csak egy raktár lennénk áruval, autókkal, papírtáskákkal. Ezt a két évet Nektek köszönhetjük!

Szeretnénk viszonozni a belénk vetett bizalmatokat a következő ajándékokkal:

  • Születésnapi kampányunk alatt már 12.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás
  • Meghosszabbítjuk az első vásárláshoz járó ingyenes szállítási akciónkat
  • November és december folyamán különböző akciós kuponokkal készülünk!


 

 

Születésnapi nyereményjátékunk nyertese: G. Ákos Budapestről, gratulálunk!

 

A legnagyobb ajándékhoz viszont a segítségedet szeretnénk kérni.
JÓL SZÁMOLTUNK?

2 x 12 hónap x 200.000 forint bevásárlásra = 4.800.000 forint. Ugye?
 

Pontosan ennyit nyerhetett most bárki, aki október 18. és december 18. között legalább 4x vásárolt a www.kifli.hu weboldalrol vagy a kifli.hu alkalmazással. A nyeremény értéke tehát összesen 4.800.000 Ft, melyet havonta előre, 200.000 Ft értékű kreditekben töltünk fel a nyertes Kifli.hu profiljába.A nyereményjátékhoz sok szerencsét kívánunk, és köszönjük az elmúlt 2 évet!