Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Szállítás

Kosár

2 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 150 g füstölt kolozsvári szalonna
  • Kockázott bacon
  • 4 db tojás
  • 80 g parmezán
  • Spagetti
  • Olívaolaj
  • Feketebors

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, majd lassú tűzön, kevés olajon ropogósra sütjük, és félretesszük.
  • 2Ropogósra sütjük a bacon szeleteket.
  • 3Közben a tésztát sós, forrásban lévő vízben al dentére főzzük, leszűrjük, de egy kis főzővizet félreteszünk.
  • 4A tojásokat felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a reszelt parmezánt.
  • 5A kifőtt tésztát a szalonnás serpenyőbe tesszük, alaposan összeforgatjuk, majd levesszük a tűzről. Ráöntjük a tojásos-parmezános keveréket és a tészta főzővizének egy részét, és amikor kissé lehűlt a serpenyő, visszatesszük a tűzre. Folyamatosan kevergetjük, amíg az egész selymesen krémes állagú nem lesz.
  • 6Frissen reszelt parmezánnal, egy kevés olívaolajjal, frissen őrölt borssal, valamint baconchipsszel tálaljuk.
Konyhafőnök
Hajt a versenyszellem? Vagy csak ennél valami finomat? Készítsd a Konyhafőnök fogásait otthon is!

HOZZÁVALÓK