• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
4 ADAG

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 csomag tortilla lap
  • 1 avokádó
  • 1-2 sült csirkecomb
  • 1 kis fej lilahagyma
  • ½ kígyóuborka
  • Néhány szem koktélparadicsom

A humuszos öntethez

  • 3 ek. humusz
  • ¼ citrom leve
  • Tálaláshoz korianderlevél
  • Tálaláshoz petrezselyemlevél

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A tortillalapokat száraz serpenyőben, közepes lángon a csomagoláson szereplő leírás szerint megsütjük, konyharuhával lefedve tálalásig melegen tartjuk.
  • 2Az avokádót megpucoljuk és húsát egy villával püréssé nyomkodjuk.
  • 3Minden hozzávalót felkockázunk.
  • 4Elkészítjük az öntetet is: a humuszhoz citromlevet és annyi vizet (kb. 1-2 ek) keverünk, amitől öntetszerű állaga lesz.
  • 5A félbehajtott tortillalapokat megkenjük az avokádóval, beletesszük a felkockázott hozzávalókat, meglocsoljuk az öntettel. Petrezselyemlevelekkel vagy korianderrel megszórva tálaljuk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK

A humuszos öntethez