4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 1 csomag tortilla lap
- 1 avokádó
- 1-2 sült csirkecomb
- 1 kis fej lilahagyma
- ½ kígyóuborka
- Néhány szem koktélparadicsom
A humuszos öntethez
- 3 ek. humusz
- ¼ citrom leve
- Tálaláshoz korianderlevél
- Tálaláshoz petrezselyemlevél
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A tortillalapokat száraz serpenyőben, közepes lángon a csomagoláson szereplő leírás szerint megsütjük, konyharuhával lefedve tálalásig melegen tartjuk.
- 2Az avokádót megpucoljuk és húsát egy villával püréssé nyomkodjuk.
- 3Minden hozzávalót felkockázunk.
- 4Elkészítjük az öntetet is: a humuszhoz citromlevet és annyi vizet (kb. 1-2 ek) keverünk, amitől öntetszerű állaga lesz.
- 5A félbehajtott tortillalapokat megkenjük az avokádóval, beletesszük a felkockázott hozzávalókat, meglocsoljuk az öntettel. Petrezselyemlevelekkel vagy korianderrel megszórva tálaljuk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön.
Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod!
Instagram: @_bgabka_