• Kedves Kiflis! A mai ünnepnapon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy holnaptól újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 doboz csiperkegomba
  • 1 doboz növényi tejszín
  • 2-3 tk mustár
  • 1 csomag gluténmentes tészta
  • 2 ek olívaolaj
  • Só ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint
  • Tálaláshoz petrezselyemlevél

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A gombákat megpucoljuk, szeletekre vágjuk.
  • 2Serpenyőben, magas hőfokon, kevés olívaolajon néhány perc alatt megpirítjuk a gombák mindkét oldalát.
  • 3Elkészítjük a szószt is: a növényi tejszínt, a mustárt és a sült gomba ¼-ét egy turmixgép üstjébe mérjük, krémessé daráljuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá sót, borsot.
  • 4A tésztát megfőzzük, a tejszínes öntettel és a sült gombával tálaljuk, díszítésnek használhatunk friss petrezselyemlevelet.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK