Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 150 gramm répa (kb. 2 közepes méretű)
  • 200 g zabpehely
  • 50 g kókuszreszelék
  • 50 g mandula
  • 80 gramm datolya (kb. 8 szem kimagozva)
  • Egy tk. fahéj
  • Egy csipet só

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A répát megpucoljuk és lereszeljük.
  • 2
    A zabpelyhet, kókuszreszeléket és mandulát finomra őröljük.
  • 3
    A datolyákat kimagozzuk és 150 ml vízzel együtt pürésítjük.
  • 4
    Mindent egy tálba mérünk, hozzáadunk egy csipet sót és fahéjjal ízesítjük.
  • 5
    Az egészet összekeverjük, majd golyókat formázunk, amiket kókuszreszelékbe forgatunk.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK