Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A KRÉMLEVESHEZ

  • 400 gramm (fagyasztott) zöldborsó
  • 2 kisebb burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 500 ml alaplé
  • Só ízlés szerint
  • Néhány levél menta

HOZZÁVALÓK A SÜLT ZÖLDSÉGEKHEZ

  • 1 közepes méretű édesburgonya
  • 15-20 darab kelbimbó
  • 2 ek. olívaolaj
  • Néhány csipet só

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ

  • Mentalevelek
  • Pisztácia
  • Mandula
  • Kesudió

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olívaolajon párolni kezdjük. Amikor megpirult, az apróra vágott fokhagymát is illatosra pirítjuk mellette.
  • 2Hozzáadjuk a fagyasztott borsót és a megpucolt, kockázott burgonyákat is. Felöntjük az alaplével, ízlés szerint sózzuk, puhára főzzük.
  • 3Amíg fő a leves, az édesburgonyát megpucoljuk, apróbb kockákra vágjuk és egy sütőpapírral leterített tepsire szórjuk. A kelbimbók külső 1-2 kis levelét lefejtjük és félbevágjuk. Vágási felülettel lefelé tesszük az édesburgonya-kockák mellé. Olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
  • 4Az elkészült levest egy turmixgépben krémesre turmixoljuk.
  • 5Tálaláskor teszünk rá a sült zöldségekből, illetve néhány mentalevelet és egy kis aprított olajos magot is.
Báder Gabka
Táplálkozási tanácsadóként, a gasztronómia iránt rajongóként és kisgyermekes anyukaként tudja, hogy egy egyszerű, de teljes értékű étel receptje mindig jól jön. Ha egészségtudatos ételeket keresel, itt megtalálod! Instagram: @_bgabka_

HOZZÁVALÓK A KRÉMLEVESHEZ

HOZZÁVALÓK A SÜLT ZÖLDSÉGEKHEZ

HOZZÁVALÓK A TÁLALÁSHOZ