Skip navigation

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • 10 fej gomba
  • 1 lilahagyma
  • 1 kisebb répa reszelve
  • 1 evőkanál ManóMenü sütőolaj
  • 1 kiskanál vaj
  • 1 fokhagyma
  • 1 csipet őrölt szerecsendió
  • 1 kiskanál só
  • Nagyobb csipet bors
  • Friss petrezselyem
  • 1 tojás
  • Reszelt sajt

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Medvehagyma
  • Kapor

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A gombafejeket megtisztítjuk, a szárát apróra vágjuk.
  • 2
    A hagymákat megtisztítjuk apróra vágjuk és a zsiradékokon megpároljuk a só hozzáadásával.
  • 3
    Az apróra vágott gombaszárakat és apróra reszelt répát hozzáadjuk és puhulásig sütjük tovább.
  • 4
    Fűszerezzük a szerecsendióval a borssal és a friss petrezselyemmel, majd pár perc után félrehúzzuk és hagyjuk kihűlni.
  • 5
    Mikor már nem forró hozzákeverjük az egész tojást és a gombafejekbe kanalazzuk. reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített 180 fokos sütőben 20 percet sütjük, de legalább adig amig a sajt meg nem pirul kicsit a tetején.
Tip
Medvehagymával vagy kaporra még izgalmasabb ízvilágot érhetünk el.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD