Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 4 csomag Le GourMate sous vide marhapofa
- 1 lime
- 1 kisebb hagyma apróra vágva
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg sárgarépa
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csomag újhagyma
- Kevés friss koriander
- 400 g rizsmetélt
- 0,5 dl olaj
- 0,5 dl szójaszósz
HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD
- Csirke
- Sertés
- Hal
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A sous vide marhapofákat tegyük tasakkal együtt 40-50 fokos vízbe 15 percre, majd vegyük ki, bontsuk ki a tasakot, a levet öntsük egy edénybe és a húst vágjuk ujjnyi szeletekre, majd lassan melegítsük fel.
- 2A zúzott fokhagymát, chilit és gyömbért kevés olajon futtassuk meg, majd adjuk hozzá a délkarikára vágott hagymát és a zöldségeket, majd nagy lángon pirítsuk át.
- 3A tésztát készítsük el a használati útmutató szerint, majd forgassuk össze a zöldségekkel, adjunk hozzá ízlés szerint szójaszószt, kevés lime levet, szórjuk meg újhagymával, korianderrel, és a saját szaftjával megmelegített, szeletekre vágott marhapofával tálaljuk.
Kifli tipp
A köret tökéletesen passzol gyakorlatilag bármilyen húshoz, halhoz, vagy tengeri herkentyűhöz.
A tészta sok zöldséggel akár önálló vegetáriánus ételként is megállja a helyét.

Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is.
Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!