Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 csomag Le GourMate sous vide marhapofa
  • 1 lime
  • 1 kisebb hagyma apróra vágva
  • 3 dkg gyömbér
  • 10 dkg sárgarépa
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag újhagyma
  • Kevés friss koriander
  • 400 g rizsmetélt
  • 0,5 dl olaj
  • 0,5 dl szójaszósz

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD

  • Csirke
  • Sertés
  • Hal

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A sous vide marhapofákat tegyük tasakkal együtt 40-50 fokos vízbe 15 percre, majd vegyük ki, bontsuk ki a tasakot, a levet öntsük egy edénybe és a húst vágjuk ujjnyi szeletekre, majd lassan melegítsük fel.
  • 2A zúzott fokhagymát, chilit és gyömbért kevés olajon futtassuk meg, majd adjuk hozzá a délkarikára vágott hagymát és a zöldségeket, majd nagy lángon pirítsuk át.
  • 3A tésztát készítsük el a használati útmutató szerint, majd forgassuk össze a zöldségekkel, adjunk hozzá ízlés szerint szójaszószt, kevés lime levet, szórjuk meg újhagymával, korianderrel, és a saját szaftjával megmelegített, szeletekre vágott marhapofával tálaljuk.
Kifli tipp
A köret tökéletesen passzol gyakorlatilag bármilyen húshoz, halhoz, vagy tengeri herkentyűhöz. A tészta sok zöldséggel akár önálló vegetáriánus ételként is megállja a helyét.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK

HA MÁSHOGY KÉSZÍTENÉD