• Kedves Kiflis! Ma kicsit megpihen a Kifli kiszállítása, hogy holnaptól újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a húsvéti felkészülésben. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ

  • 250 g fehér csiperkegomba
  • 250 g barna csiperkegomba
  • 3 szál újhagyma
  • 200 g rigatoni száraztészta
  • 2 dl főzőtejszín
  • 100 g reszelt parmezán sajt
  • 100 g reszelt gouda sajt
  • Olívaolaj
  • Frissen őrölt tarkabors
  • Petrezselyemzöld

HOZZÁVALÓK A HALHOZ

  • Két szelet vörös tonhal
  • 4 gerezd citrom
  • Frissen őrölt tarkabors
  • Olívaolaj

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Főzd meg a tésztát a csomagoláson jelzettek szerint.
  • 2Mosd meg a gombát, papírtörlővel töröld szárazra és vágd tetszőleges méretűre, majd az aprított hagymával olívaolajon pirítsd meg.
  • 3Amikor a gomba szép aranysárgára pirult, sózd meg, add hozzá a tészta főzővizét, a kifőtt tésztát, a tejszínt, a reszelt sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, majd forgasd össze, rottyants egyet rajta és el is készült.
  • 4Felhevített olívaolajon a halszeletek mindkét oldalát süsd meg, oldalanként 1-1,5 perc alatt. Sütés közben add hozzá a citromgerezdeket is. Csak a legvégén sózd és borsozd, majd a tejszínes-gombás rigatonival, pici olívaolajjal meglocsolva tálald.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 30 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK A TÉSZTÁHOZ

HOZZÁVALÓK A HALHOZ