Sauska Kékfrankos 2018 Villány

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 3 950 Ft 5 267 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Sauska Kékfrankos 2018 Villány

Házikedvenc, nagy formában ebben az évjáratban. Dől belőle a gyümölcs, klassz savakkal, kifinomult, lágy tanninokkal. Illat és íz között, tökéletes a harmónia, áfonya, málna, cigánymeggy vibrál az illatban. Igazi gyümölcskavalkád a kortyban, melyből húsos, érett cseresznye emelkedik ki és marad hosszan a szájban.

Jellemzők

  • Száraz vörösbor
  • 13%-os alkoholtartalmú
  • Villányi borvidékről
  • 2018-as évjáratú
  • Ajánljuk kacsahús, fácánhús, frillezett zöldségek mellé

Leírás
Száraz vörösbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Termelői információ
Új nagyborászatot indítani Villányban a kétezres évek elején? Őrült ötlet. Főleg, ha a kezdőcsapat jelentős része még csak nem is odavalósi. Markó Ildikó és Latorczai László borászok Budapestről és a Balaton mellől érkeztek, a tulajdonos, Sauska Krisztián pedig – hiába a sombereki gyerekkor, a villányi gyökerek – azért még „amerikaiként” szerepelt a helyi folklórban. Mégis éppen ez a múltnélküliség adott olyan szabadságot, amelyből a szokatlan Sauska név, számos cuvée-ivel megerősödhetett. A Cuvée 7-esek új évjárata és a Cuvée 5 nemzetközi sikere kapcsán a Sauska pincészet Tokajban is ismertté vált. 

Elsők között alakították ki a hamar népszerűvé vált száraz fehérbor választékukat, melyben az őshonos furmint, sárgamuskotály és hárslevelű mellett olyan mára közönségkedvenccé vált borok is vannak, mint a sauvignon blanc és chardonnay. Hamarosan nyíló budafoki pincéjükben készülő methode traditionelle pezsgőik alapanyaga kizárólag saját tokaji szőlő, minőségközpontú filozófiájuk alapja a terroir és az ahhoz való hűség.

Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó
Budapest Bortársaság Kft.
1112 Budapest,
Kőérberki út 36.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.