• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Bertolli Siciliana tésztaszósz

400 g
 1 699 Ft 4 248 Ft/kg
Származási ország: Hollandia,

Termékinformáció

Olaszos tésztaszósz paradicsommal, fokhagymával, oregánóval és extra szűz olívaolajjal. Fő összetevők: paradicsom, sűrített paradicsom, paradicsompüré, fehérbor, vöröshagyma, sárgarépa, fehérborecet, fokhagyma, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, oregánó, kakukkfű, rozmaring, babérlevél, szárított paradicsom.

Használati útmutató

Lassú tűzön melegítsd fel a szószt és tálald tésztával. 

Termelői információ

A Bertolli ma világszerte vezető márkaként ismert az olívaolajok között. 1865-ben, Toscanában születetett meg, amikor is egy kisvárosban, Luccában Francesco és Caterina Bertolli megnyitották boltjukat, ahol olívaolajat kínáltak. Azóta a Bertolli nemzetközi márkává fejlődött. A növekedés ellenére azonban a Bertollinál bizonyos dolgok nem változtak az idők folyamán sem. Megmaradt a tökéletesség iránti szenvedély  – hiszen az olívaolajok továbbra sem csupán a Bertolli legismertebb, de egyben a legkedveltebb termékei.

A mediterrán táplálkozás fő hozzávalójaként az olívaolaj kulcs az egyszerű örömökhöz, amit az olasz gasztronómia nyújt. Az olívaolaj testesíti meg az olasz életmód, a jó ételek és a jó társaság nyújtotta örömöket, melyeket a meleg itáliai nap még élvezetesebbé tesz. Egy kevés Bertolli is elegendő ahhoz, hogy a leghétköznapibb ételeket is gasztronómiai különlegeséggé varázsoljuk.

Tárolás

Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után tárold hűtőszekrényben és 3 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
H-1118 Budapest
Homonna utca 2-4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.