Okos döntés

Dove

Dove Men+Care Eucalyptus + Mint tusfürdő testre, arcra, hajra

400 ml
Kedvezmény vége: 7. 28.
1 499 Ft 
3 748 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Dove Men+Care Eucalyptus + Mint tusfürdő testre, arcra, hajra

  • Használd testre, arcra, hajra
  • Hidratál, segít megóvni a férfiak bőrét
  • Micromoisture technológiával az ápolt bőrért
  • Hatékony és könnyen leöblíthető formula
  • Friss illata a tisztaság érzését nyújtja
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Az egészséges kinézetű bőrhöz olyan tusfürdőre van szükséged, mely nem csak tisztítja, de hidratálja is bőröd. A Dove Men+Care pontosan ezt nyújtja Neked. Kifejezetten a férfiak igényeire szabva, a Dove Men+Care tusfürdők Micromoisture technológiának köszönhetően segítenek megóvni a férfiak bőrét a kiszáradástól.

A testen és arcon egyaránt használható Dove Men+Care tusfürdők tisztítják a bőrt és kellemes érzést adnak. Fedezd fel termékválasztékunkat!

A Dove Men+Care Eucalyptus & Mint férfi tusfürdő Micromoisture technológiája segít hidratálni a bőrt, valamint védeni a kiszáradás és irritáció ellen, hogy egészséges külsejű legyen. Hatékony formulája extra frissességet biztosít bőrödnek.

A kifejezetten férfiak bőrére kifejlesztett tusfürdőnk segít bőröd nedvességtartalmának megtartásában, így az hidratált, egészséges külsejű lehet. A Dove Men+Care Eucalyptus & Mint férfi tusfürdő a benne lévő mentollal hűsítő frissességet ad, habja pedig könnyen lemosható, így csak a friss bőr érzése marad utána.

Ha olyan frissítő zuhanyra vágysz, amelytől bőröd egészséges külsejű és hidratált lesz, próbáld ki a Dove Men+Care Eucalyptus & Mint férfi tusfürdőt! Indítsd a napod hosszan tartó frissességgel.

  • Hűsítő frissességhez
    • Szükséged van valamire, ami felébreszt? A Dove Men+Care Eucalyptus & Mint férfi tusfürdő mentolt tartalmaz, felfrissíti és hűsíti bőröd
  • Egészséges külsejű bőrért
    • A Dove Men+Care Micromoisture technológiája hidratál, hogy a bőr egészségesnek látsszon, valamint segít védeni az irritáció ellen
  • Tisztításra tetőtől-talpig
    • A könnyen lemosható gél formula olyan gyengéd a bőrödhöz, hogy arcod tisztítására is bátran használhatod.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Aqua
Sodium Laureth Sulfate Sodium Chloride Cocamidopropyl Betaine Glycerin Sodium Lauroyl Isethionate Acrylates Copolymer Parfum Sodium Benzoate Stearic Acid Lauric Acid Sodium Hydroxide Palmitic Acid Tetrasodium EDTA Sodium Isethionate Eucalyptus Globulus Leaf Oil Citric Acid Hydroxystearic Acid Hydrogenated Vegetable Glycerides PPG-6 Mentha Aquatica Leaf Extract Sodium Methyl Lauroyl Taurate Linalool CI 17200 CI 19140 CI 42090