Cif

Cif Power & Shine Fürdőszobai tisztító spray

0,75 l
1 799 Ft 2 399 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alighogy befejezted a fürdőszoba takarítását, az élet már megy is tovább, és a vízcsepp foltok és szappanlerakódások nyomban megjelennek újra. Ezért fejlesztettünk ki egy különleges spray-t, ami nem csak csíkmentesen eltávolítja a vízkőfoltokat, hanem egyben víztaszítóvá is teszi a fürdőszobai felületeket. Segít megelőzni a víz-, vízkő- és szappan foltok lerakódását, hogy fürdőszobád tovább maradhasson ragyogóan tiszta.

Temelői információ

A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesd otthonod valódi szépségét.

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Tűzveszélyes aeroszol. Súlyos szemirritációt okoz. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó.
Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól tartsd távol. Tilos a dohányzás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő. Tartalmaz D-LIMONENE-t. Allergiás reakciót válthat ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

limonene
benzisothiazolinone
nem ionos felületaktív anyagok
illatanyag