Cif

Cif Természet Receptje Fürdőszobai vízkőoldó

0,75 l
Nagyszerű ajánlat
 1 649 Ft 2 199 Ft/l
Származási ország: Olaszország,

A CIF már több, mint 50 éve elhivatott, hogy a közösség javát szolgálja és gondoskodjon felületeink tisztításáról. Szakértő tudásunkat kombináltuk a hatékonyságukról jól ismert hagyományos tisztító összetevőkkel, mint például az ecet. Az eredmény? Egyedülálló és hihetetlenül hatékony spray-k, amelyek természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak. A Cif Természet Receptje fürdőszobai vízkőoldó spray természetes ecet kivonatot tartalmaz, amely eltünteti a vízkövet és a fürdőszobai szennyeződéseket.
 

A márkáról

A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesd otthonos valódi szépségét.

Használat

  1. Fújd a sprayt a tisztítani kívánt felületre.
  2. Hagyd hatni pár másodpercig.
  3. Töröld le egy száraz ronggyal.

Ne használd festett felületeken, linóleumon vagy más porózus felületen, mint például márványon. Műanyagon való alkalmazás esetén használat után azonnal öblítsd le, hogy elkerüld a károsodást. Használat után mindig alaposan moss kezet. Kényes felületen és anyagon, illetve bármilyen új vagy szokatlan típusú felületen, festett felületen és alumíniumon történő alkalmazás esetén először teszteld egy kevésbé látható helyen, majd azonnal öblítsd le.

Biztonsági Figyelmeztetés

Veszély! Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Használat előtt olvassd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti csomagolásban tartsd. A por vagy a köd belélegzése tilos.Szemvédő / arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal vedd le/távolítsd el. A bőrt öblítsd le vízzel vagy zuhanyozz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Veszélyes alkotórészek:szulfaminsav, C9-11 PARETH-8, citromsav. Az edényt kérjük helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.