Persil

Persil Expert Sensitive mosópor 1,485 kg

27 mosás
4 649 Ft 172 Ft/mosás

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 2 739 Ft
Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Persil EXPERT Sensitive mosópor fehér és színes ruhákhoz érzékeny bőrűek számára.

A szükséges törődés és tisztaság, amit megérdemel
A Persil EXPERT Sensitive mosópor a LEGJOBB megoldásunk az érzékeny bőrűek, csecsemők és allergiások számára. A mosószer bőrgyógyászatilag tesztelt és természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A Persil EXPERT Sensitive megújult aloe verás hipoallergén illatanyagával nyújt komplett mosási megoldást az érzékeny bőrűek számára. Anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötni a mosóhatás tekintetében.

  • Természetes eredetű összetevők
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt és ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Hipoallergén

Használat

Használat előtt olvasd el a használati útmutatót! Csak dobd be a kapszulát a mosógép dobjába, mielőtt betennéd a ruhákat.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

15-30% nemionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok 5-15% Szappan <5% foszfonát optikai fehérítő enzimek illatanyagok