Persil

Persil Expert Discs Sensitive mosókapszula

17 db
4 599 Ft 271 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 2 739 Ft
Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Persil DISCS mosószer koncentrátum gépi mosáshoz, fehér és világos ruhadarabokhoz.

Persil DISCS EXPERT Sensitive új továbbfejlesztett formulával a LEGJOBB megoldásunk az érzékeny bőrűek, a csecsemők és allergiában szenvedők számára. A mosószer bőrgyógyászatilag tesztelt és természetes eredetű összetevőket tartalmaz. A Persil EXPERT Sensitive megújult aloe verás hipoallergén illatanyagával nyújt komplett mosási megoldást az érzékeny bőrűek számára. Anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötni a mosóhatás tekintetében.

  • Színezékektől és tartósítószerektől mentes
  • Természetes eredetű összetevők
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt és ECARF tanúsítvánnyal rendelkezik
  • 92% biológiailag lebomló összetevők*
  • 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

A Persil DISCS mosókapszulák formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a doboz a palást eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve a palást 90% újrahasznosított papírt tartalmaz.

* Szerves összetevőkre vonatkozóan OECD 301/302 alapján

Használat

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó, maximum 35 °C-on. 

Biztonsági figyelmeztetés

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként a nemzeti előírásoknak megfelelően.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid F. u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.