• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Coccolino Sensitive Almond & Cashmere Balm Öblítőkoncentrátum 1,68 liter

67 mosás
 1 949 Ft 29 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

A Coccolino Sensitive Almond & Cashmere Balm az érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve. Babaruhák öblítéséhez is ajánlott, hiszen bőrgyógyászatilag igazolt kíméletessége. Élvezd a finom, púderes illatot és a varázslatos puhaságot!

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Gyengéd az érzékeny bőrhöz
  • Puhább érzetűvé varázsolja a ruhákat
  • Segít megóvni a ruhák anyagát mosás és viselés során
  • Segíti a ruhák gyorsabb száradását
  • Megkönnyíti a vasalást

 

Termékinformáció

A termék a megadott mennyiséget tartalmazza.

Használat

Már fél kupaknyi (25 ml) öblítő is elegendő, hogy élvezhesse a hosszantartó Coccolino frissességet ruháin. 6-7 kg ruha mosásához egy kupaknyi (50 ml) mennyiséget javasolunk.

Termelői információ

Ki hinné, hogy Coccolino maci már több mint 40 éves! Igazán nem látszik rajta. 1970-ben született Németországban, és már kora ifjúságában bejárta Európát. Magyarországra 1993-ban érkezett meg, és hamar jó ismerősünkké vált.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

További termékek: Coccolino - Éljenek a ruhák! (kifli.hu)

Biztonsági Figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mosd ki bő vízzel. Benzisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.