Semiramis kávé

Semiramis Burundi Red Bourbon szemes kávé - közepes

250 g
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Burundi,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Semiramis Burundi Red Bourbon szemes kávé - közepes

Burundi Afrika keleti részén található ország, amely a világ egyik legfontosabb kávétermelő régiójának számít. Az országban a kávé a gazdaság egyik legfontosabb ágazata, a kávé termesztése és exportja kulcsszerepet játszik az ország gazdasági fejlődésében.


A Burundi kávé jellemzője a gazdag ízvilág és a komplex aromák, amelyek általában a szilva, az eper és a citrusfélék ízei és illatai. A kávé babjai általában közepesen testesek és közepesen savasak, a kávé élénk és vibráló, a komplex ízek és aromák pedig a kávézás élményét javítják.
A Burundi kávétermelő régióban a kávébabokat kézzel szüretelik és gondosan válogatják, így biztosítva a magas minőséget. A kávétermelők az évszaknak megfelelően szüretelik a kávébabokat, és azokat utána szárazföldön vagy szárítágyakon szárítják.
A Burundi kávé nagyon keresett a világon a minősége és íze miatt. A Burundi kávé általában magasabb minőségi kategóriába tartozik, érdemes kipróbálni ha valaki különleges, gazdag ízű és aromájú kávéra vágyik.

Termelői információ

A SEMIRAMIS Kft. több mint 25 éve foglalkozik kávépörköléssel és forgalmazással. Évente közel 25-30 tonna kézzel válogatott arabica kávét importálnak több mint 20 országból. Saját pörkölő üzemükben bécsi, francia és olasz módon pörkölnek. Vásárlóik így mindig friss pörkölt kávét kapnak. A magas színvonalú kiszolgálás elismeréseként 2004-ben a Corporate Club díját kapták meg. Minél magasabb színvonal elérése érdekében a Speciality Coffee Assosiation tagjai. Céljuk, hogy Magyarországon egyre magasabb szintű kávékultúra kialakulásához járuljanak  hozzá.

Tárolás

Felbontás után javasoljuk hűtőben tárolni, hogy minél tovább élvezhesd eme különleges kávé zamatát.

Forgalmazó

FCB Hungary Zrt.
1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

100% Arbica kávé

Tápérték: 100 g

Energia732 kJ/175 kCal
Zsír12 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát1 g
amelyből cukor1 g
Fehérje13 g
0.03 g
Élelmi rost g