Domestos

Domestos Zéró Lime WC Vízkőoldó gél

0,75 l
1 199 Ft 1 599 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően segít eltávolítani a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is, így nem csak szebbé, hanem higiénikusabbá is teszi a WC-t!

  • Vízkőoldó hatás
  • Eltávolítja a szennyeződéseket
  • A víz alatt is megtapad
  • Pusztítja a kórokozókat
  • Lime illattal
  • Higiénikus tisztaság

Használat

Csavard le a kupakot, fecskendezd a gélt a perem alá. Az optimális eredményért alkalmazd a hígítatlan terméket a vécécsésze teljes belső felületén. Hagyd hatni 30 percig, majd kefével távolítsd el a maradék koszt, ha szükséges. Ismételd meg a folyamatot a makacs szennyeződések eltávolításáért. Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Kizárólag WC-ben használd. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.Gyermekektől elzárva tartandó. Az eredeti edényben tartandó. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását. Védőkesztyű használata kötelező. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. Védőruha használata kötelező. A por vagy a köd belélegzése TILOS. HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal vedd le. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Rosszullét esetén azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Kérjük edényt helyezd el hulladékként kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Elzárva tárolandó. Veszélyes alkotórészek : sósav, szulfaminsav, PEG-2 OLEAMINE.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

fertőtlenítőszer
Sósav 8 g/termékben
<5% nem ionos felületaktív anyagok
kationos felületaktív anyagok
illatanyag