Dove

Dove Caring Bath Kényeztető krémhabfürdő

500 ml
1 849 Ft 3 698 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A jó fürdő első szabálya: használj jó minőségű habfürdőt! Habfürdőink gazdag, krémes habja és csodálatos illata hozzásegít a gyönyörű és fiatalos bőr érzéséhez. Krémes és kíméletes minden bőrtípushoz. Ez bőrápolás - egy fürdőnek álcázva. Soha nem volt még jobb indok arra, hogy megszeresd a fürdést. Megalkottuk a Dove szépségápoló krémhabfürdőt, amely pár perc kikapcsolódást nyújt mindennap, miközben segít bőröd simává, puhává varázsolni. Ez egy krémes, relaxáló fürdőhab ¼ rész hidratálókrémmel, melynek gazdag, bársonyos habját kifejezetten úgy alkottunk meg, hogy fürdés közben segítsen hidratálni bőröd.

A gyönyörű bőr titka a mindennapos hidratálás, a megfelelő hidratáló habfürdővel pedig a bőrápolás könnyen a mindennapi szokásaink részévé válhat. A Dove szépségápoló krémhabfürdő tökéletes otthoni kényeztetéssé változtatja a fürdést, így szerezve Neked csendes pillanatokat, miközben segít, hogy bőröd megszépüljön.

  • Gyengéd, nyugtató illatával tölti be a fürdőszobád
  • A puha, sima és tiszta bőrért
  • Segít hidratálni
  • Puha és selymes buborékok gazdag, kényeztető felhőjében érezheted magad
  • Gazdag, bársonyos habot képez
  • Formula ¼ rész hidratáló krémmel, mely segít ápolni a bőröd

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua
Sodium laureth sulfate Glycerin Sodium chloride Cocamidopropyl betaine Parfum Acrylates copolymer Citric acid Guar hydroxypropyltrimonium chloride Isopropyl palmitate Sodium benzoate Sodium lauryl sulfate Styrene/acrylates copolymer Benzyl alcohol Butylphenyl methylpropional Citronellol Hexyl cinnamal Limonene Linalool