Dove

Dove Men+Care Refreshing Extra Fresh tusfürdő testre, arcra, hajra

250 ml
1 099 Ft 4 396 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Az egészséges külsejű bőrhöz olyan tusfürdőre van szükséged, mely nem csak tisztítja, de hidratálja is bőröd. A Dove Men+Care pontosan ezt nyújtja Neked.
Kifejezetten a férfiak igényeire szabva, a Dove Men+Care tusfürdők Micro Moisture technológiának köszönhetően segítenek megóvni a férfiak bőrét a kiszáradástól. A testen és arcon egyaránt használható Dove Men+Care tusfürdők tisztítják a bőrt és kellemes érzést adnak. Fedezd fel termékválasztékunkat! AA Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdő Micro Moisture technológiája segít hidratálni a bőrt, valamint védeni a kiszáradás és irritáció ellen, hogy egészséges külsejű legyen. Hatékony formulája extra frissességet és kényelmes érzetet biztosít bőrödnek.

Frissítő habja Micro Moisture technológiát tartalmaz, amely a felhabzás során aktiválódik. A kifejezetten férfiak bőrére kifejlesztett tusfürdőnk segít bőröd nedvességtartalmának megtartásában, így az hidratált, egészséges külsejű lehet és védelmet kap a kiszáradás ellen. A Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdő a benne lévő mentollal hűsítő frissességet ad, habja pedig könnyen lemosható, így csak a friss bőr érzése marad utána.

Ha olyan frissítő zuhanyra vágysz, amelytől bőröd egészséges külsejű és hidratált lesz, próbáld ki a Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdőt! Indítsd a napod hosszan tartó frissességgel.
Hűsítő frissességhez? Szükséged van valamire, ami felébreszt? A Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdő mentolt tartalmaz, felfrissíti és hűsíti bőröd. Egészséges külsejű bőrért: A Dove Men+Care Micro Moisture technológiája hidratál, hogy a bőr egészségesnek látsszon, valamint segít védeni az irritáció ellen. Tisztításra tetőtől-talpig: A könnyen lemosható gél formula olyan gyengéd a bőrödhöz, hogy arcod tisztítására is bátran használhatod.

• Használata testre és arcra is ajánlott
• Egyedülálló Micro Moisture technológiával
• Segít megóvni a férfiak bőrét a kiszáradástól
• Élénkítő illatú és mentolt tartalmaz, frissítő érzést kelt
• Formulája hatékony és könnyen leöblíthető
• Bőrgyógyászatilag tesztelt

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

aqua
sodium laureth sulfate
E905b - Petrolátum
acrylates copolymer
parfum
cocamide mea
menthol
sodium chloride
sodium hydroxide
E321 - Butil-hidroxitoluol (BHT)
tetrasodium edta
dmdm ​​hydantoin
butylphenyl methylpropional
citronellol
hexyl cinnamal
limonene
CI 17200
Ci 19140
Ci 19140