• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Dove Men+Care Extra Fresh Tusfürdő

250 ml
 1 259 Ft 5 036 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Németország,

Tusfürdő testre és arcra kifejezetten férfiak számára kifejlesztve. A Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdő Micro Moisture technológiája segít hidratálni a bőrt, valamint védeni a kiszáradás és irritáció ellen, hogy egészséges külsejű legyen. Hatékony formulája extra frissességet és kényelmes érzetet biztosít bőrödnek.

Frissítő habja Micro Moisture technológiát tartalmaz, amely a felhabzás során aktiválódik. A kifejezetten férfiak bőrére kifejlesztett tusfürdőnk segít bőröd nedvességtartalmának megtartásában, így az hidratált, egészséges külsejű lehet és védelmet kap a kiszáradás ellen. A Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdő  a benne lévő mentollal hűsítő frissességet ad, habja pedig könnyen lemosható, így csak a friss bőr érzése marad utána.Ha olyan frissítő zuhanyra vágysz, amelytől bőröd egészséges külsejű és hidratált lesz, próbáld ki a Dove Men+Care Extra Fresh férfi tusfürdőt! Indítsd a napod hosszan tartó frissességgel.

  • Használata testre és arcra is ajánlott
  • Egyedülálló Micro Moisture technológiával
  • Segít megóvni a férfiak bőrét a kiszáradástól
  • Élénkítő illatú és mentolt tartalmaz, frissítő érzést kelt
  • Formulája hatékony és könnyen leöblíthető
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.