Dove

Dove Nourishing Silk krémtusfürdő

450 ml
 1 999 Ft 4 442 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Németország,

Ahogyan mindenki bőre más, úgy a bőrszárazság is mindenki számára másképp jelentkezhet az öregedés, az időjárás változás vagy egyszerűen a mindennapi élet hatására. Bármilyen száraznak is tűnik vagy érzed a bőröd, a Dove Nourishing Silk krémtusfürdő gondoskodik róla. A Dove hidratáló krémtusfürdő már az első zuhanyzás alkalmával segít puhává és simává varázsolni még a száraz bőrt is.
Miért működik:
A kifejezetten száraz bőrre készült Dove Nourishing Silk krémtusfürdő természetes eredetű tisztító összetevőket és növényi alapú hidratáló anyagot tartalmaz. A termék formulája Triple Moisture szérum hozzáadásával készült, ami prebiotikumok különleges keveréke, mely táplálja a bőrt és annak mikrobiomját és segíti a bőr természetes nedvesség megtartó képességét. A krémtusfürdő nemcsak segít puhává varázsolni, hanem hosszan tartó ápolást is nyújt a bőrödnek.
Jó választás:
A Dove törődést nyújt minden bőrtípusnak. A Dove Nourishing Silk hidratáló krémtusfürdő még az igazán száraz bőrt is segít simává tenni, már az első zuhanyzástól. A krémtusfürdő formulája 92%-ban biológiailag lebomló és 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonba* van csomagolva. A Dove globálisan nem tesztel állatokon és PETA Cruelty-Free tanúsítvánnyal rendelkezik.

  • Dove Nourishing Silk krémtusfürdő a száraz bőrt is segít puhává varázsolni már az első zuhanyzás alkalmával
  • 92%-ban biológiailag lebomló formula 100%-ban újrahasznosított műanyag flakonba csomagolva* (* kivéve a kupak)
  • A hidratáló tusfürdő Triple Moisture szérumot tartalmaz, ami táplálja a bőrt és annak mikrobiomját
  • Kényeztesd bőröd hidratáló krémtusfürdőnkkel
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.