Air wick

Air Wick Freshmatic Automata légfrissítő spray utántöltő, Pezsgő téli gyümölcsök

250 ml
1 999 Ft 7 996 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 1 199 Ft
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Air Wick Freshmatic Automata légfrissítő spray utántöltő, Pezsgő téli gyümölcsök

Igazi téli csemege; pezsgő téli gyümölcs illat ünnepi hangulattal meghintve és cukor-vanília illatba csomagolva. Nagyszerű illatanyag természetes illóolajjal. Akár 70 napon át semlegesíti a rossz szagokat. 

* A kép illusztráció

Használati útmutató

Használat előtt FIGYELMESEN olvasd el a használati útmutatót és a figyelmeztetéseket - Tartsd meg a jövőbeni használathoz. Használati utasítás: A légfrissítő utántöltő behelyezése előtt ellenőrizd, hogy az automata készülék kapcsolója az OFF (KI) pozícióban van. Bekapcsolás előtt fordítsd a készüléket az arcával ellentétes irányba. Bekapcsoláskor a készülék 15 másodperc elteltével automatikusan fújni fogja a légfrissítőt. Biztonsági okokból gondosan kövesd a Freshmatic készülék használati utasítását.

Termelői információ

Mindent ami az otthonodban található megtölt a szeretet és az emlékek. Az Air Wick® az utolsó simítást végzi el helyetted, és felerősíti az általad létrehozott hangulatot. Az otthonod illata egy történetet mesél, használd arra, hogy tökéletes hangulatot alakíts ki magad, a családod vagy akár a barátaid számára. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz az otthon mindig ott van a levegőben. 

Tárolás  

Száraz, sötét helyen tartandó.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1115 Budapest, Bocskai út 134-146, 2. emelet A épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.