Alufix

Alufix aluflexy szemeteszsák zárószalagos 60L

10 db
1 099 Ft 110 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ukrajna,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nagy eseményekhez extra kapacitás!

Családi összejövetel vagy szilveszteri buli? Az Aluflexy szemeteszsák bírni fogja. Két rétegének köszönhetően duplájára növelhető kapacitása és ellenáll az éles, nehéz tárgyaknak is.

Alufix aluflexy szemeteszsák zárószalagos 
Egyedi, rugalmas 2 rétegű szemeteszsák.  Húzózáras típus a könnyű zárás,kezelés és szállítás érdekében.  Extra terhelési kapacitás. Különleges gyémántformájú anyagtextúra erősített nyújthatósággal. A fólia akár az éles tárgyakat is védi a zacskóban anélkül, hogy vágások és sérülések keletkeznének.

Termelői információ

Az ALUFIX 1964-ben alakult családi vállalkozásként, majd nemzetközi hírnévre tett szert a háztartások, éttermek és vállalkozások számára készült fóliák és szemeteszsákok, valamint alumínium ételtartók és grillkiegészítők gyártójaként. Az osztrák határon túl is jól ismert ALUFIX alumínium fóliák szakítószilárdságukkal meggyőznek és jó minőséget képviselnek.

Tárolás

Hűvös, árnyékos helyen tárolandó!

Forgalmazó

Alufix Hungary Kft
1068 Budapest Városligeti fasor 46-48.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

LDPE