Pasta d'oro

Pasta D'Oro Spaghetti

500 g
809 Ft 1 618 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Románia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Minden vágya egy tál carbonara spagetti vagy egy jó káposztás tészta? De gluténérzékenysége miatt le kell mondania ezekről az egyszerű, ám nagyszerű étkekről, mint ahogyan minden egyéb tésztafogásról is? 

kukorica a legismertebb gluténmentes alapanyag, sikérképző fehérjét (glutént) nem tartalmaz. És mivel a Sam Mills cég Pasta d’oro termékei 100% kukoricalisztből, gluténmentes üzemben készülnek, így azokat a lisztérzékenyek is bátran, kellemetlen következmények nélkül fogyaszthatják!

És nem csak ők! Az a tény, hogy a Pasta d’oro tészták a glutén mellett nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószereket, koleszterint, laktózt, szóját és tojást sem, és csakis gondosan válogatott, kiváló minőségű, kíméletesen feldolgozott természetes alapanyagokból készülnek, felkeltheti az egyéb intoleranciában szenvedők, valamint az egészséges életmódra törekvők érdeklődését is. 

A Pasta d’oro termékekből tápláló és ízletes ételeket készíthetünk. A kukoricából készült tészta színe jóval sárgább, mint hagyományos társaié. Íze finom, állaga tökéletes, főzéskor nem ragad össze, és a végeredmény „al dente”, azaz feszes, harapható; úgy roppan a fogunk alatt, hogy arra még „az olasz konyha keresztapja”, Gennaro Contaldo is elismerően csettintene. Ráadásul, mivel rendkívül laktató, kevesebbel is beérhetjük. 

Termelői információ

Románia legnagyobb tésztagyára a Sam Mill állítja elő a tisztán kukorica lisztből készülő Pasta D'oro gluténmentes tésztákat. A Pasta D'oro száraztészták többféle formában és kiszerelésben is kaphatóak. Az 1994-ben Szatmárnémetiben született román profilú cég néhány év alatt a romániai kukoricacsoport piacvezetőjévé vált, így már Magyarországon is megtalálhatók termékeik.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó

SC Sam Mills SRL
447065, Botiz, Str. Mioritei Nr. 151


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

kukoricaliszt, ivóvíz

Tápérték: 100 g

Energia1466 kJ/345 kCal
Zsír0.8 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát79 g
amelyből cukor1 g
Fehérje5.5 g
g
Élelmi rost g