Berke

Berke Sajtos grillkolbász

300 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 16 NAPIG

Termelői
1 999 Ft 6 663 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Románia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Berke Sajtos grillkolbász

"Telephelyünk Ivóban a Madarasi Hargita hegység lábánál található Termékeink különleges minőségét nagyban befolyásolják a hegyvidék által nyújtott természeti adottságok, tiszta víz, levegő. A XXI. század, azaz a jelenkor egyik legnagyobb kihívása, hogy ellenőrzött helyről, tiszta forrásból, csúcstechnológia alkalmazásával, környezetkímélő módszerekkel megfelelő prémium minőségű élelmiszer kerüljön a Tisztelt Fogyasztó asztalára.

A Berke cégcsoport ezt tűzte ki céljául, amikor a 2019-ben megvásárolt vadfeldolgozó üzemet korszerűsítette, és három esztendőnyi építkezés, modernizálás eredményeképpen Közép-Kelet Európa egyik legtermészetközelibb helyén, a leginnovatívabb feldolgozási és élelmiszeripari technológiák beépítésével, megújuló energiaforrások alkalmazásával, valamint természetes alapanyagok felhasználása révén egyik legkorszerűbb feldolgozó vállalatát hozta létre Romániában. A vad- bárány- mangalica- és sertéshús feldolgozásával foglalkozó vállalatunk központi üzeme festői helyen, Erdély szívében, Ivó településen helyezkedik el a Hargita lábánál. A húsfeldolgozás, a gyártás, és a késztermék csomagolása felújított és újonnan épített környezetben közel 40 képzett és többéves tapasztalattal rendelkező szakember odaadó munkájának köszönhetően valósul meg.

‌Telephelyünk és termékeink

A húsfeldolgozás és -gyártás az ivói csúcstechnológiával működő üzemünkben történik képzett és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel.

A farmtól az asztalig

Termékeink különleges minőségét nagyban befolyásolják a hegyvidék által nyújtott természeti adottságok, tiszta víz, levegő. Éppen ezért kis tételben és nagy tételben is kivételes minőségű HALAL hússal tudjuk kiszolgálni kedves vásárlóinkat."

Tárolás

Hűtve tárolandó, 2-8 C fok között.

Forgalmazó

Berke-Inegrator de prelucrare a carnii SRL
537362 Ivó , 73, Zetalaka Község , Hargita megye , Románia


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 16 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Sertés munkahús
sertés szalonna
Bőr emulzió
Sajt
Szója gél
Maltodextrin
Di-trifoszfátok
E621 - Mononátrium-glutamát
E407 - Karragén
Aroma
aszkorbinsav
Burgonya
Keményítő
Füst aroma
Fokhagyma
kárminsav
Nátrium nitrit

Tápérték: 100 g

Energia1121.59 kJ/268.07 kCal
Zsír21.58 g
amelyből telített zsírsavak6.47 g
Szénhidrát1.56 g
amelyből cukor0.78 g
Fehérje16.9 g
2.14 g
Élelmi rost g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Mustár
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.