
Mokos Cuvée
Mokos Prémium Eper-Őszibarack Cuvée
500 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Mokos Prémium Eper-Őszibarack Cuvée /édes/
Ahogy a gyümölcslevek esetében egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző házasítások, így a gyümölcsborok esetében is találkozhatunk igazán kiváló párosokkal. Az egyik ilyen fenséges bor a Mokos Pincészet Prémium Őszibarack Eper Cuvée bora. A napon zamatosra érő földieperből és lédús őszibarackból készülő gyümölcsbornak nincsen párja. Minkét gyümölcs esetében gondos kezek vigyáznak a kimagasló minőség biztosítására. A feldolgozás során az érett gyümölcsökből zamatos gyümölcsborok készülnek, melyeket ezt követően házasítják. Az így elkészült gyümölcsbor cuvée rendkívül különleges. Aromájában az érett szamóca parfümös illata a meghatározó, míg aromájában az őszibarack gyümölcsössége egyedi karaktert kölcsönöz a bornak.
Termelői információ
Családi Pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében- immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. A nagy áttörést pincészetünk életében a 2003-as év hozta, amikor Palkonyán, a Weingarten dűlőben 15 hektár szőlő telepítésébe kezdett Mokos Gábor, kiegészítve az elődeinktől örökölt villánykövesdi ültetvényeket. Területeinket 2018-ban bővítettük, amikor is 2 hektár fehérszőlőt telepítettünk, ezzel szélesítve a borkészítés adta lehetőségeket a fajták tekintetében.
Tárolás
7-15°C fok között javasolt tárolni.
Forgalmazó
RiMiker Plus Kft.
1097 Budapest,
Ecseri út 14-16.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Eper |
őszibarack |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |