Kitchin

Kitchin csicseriborsó enyhén sós lében

430 g
Nagyszerű ajánlat
479 Ft 1 114 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kitchin csicseriborsó enyhén sós lében

A csicseriborsó egy tápláló és sokoldalú alapanyag, amely gazdag ízével és tápanyagtartalmával kiemelkedő választás lehet a változatos és egészséges étrendben.
Miért jó választás a csicseriborsó?

  • Tápláló és fehérjedús: A csicseriborsó kiváló fehérjeforrás, és gazdag rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban, mint például a B-vitaminok és a vas. Segíthet az egészséges emésztésben.
  • Sokoldalú felhasználás: A csicseriborsó felhasználható számos ételben, például curry-kben, levesekben, salátákban, hummuszban, pástétomokban és még sok más receptben. Ropogós textúrája és enyhe diós íze sokféle ételhez passzol.
  • Gluténmentes alternatíva: Ideális választás lehet azok számára, akik gluténmentes étrendet követnek, és keresnek egy tápláló alternatívát a gabonák helyett.

Nagyjából 20%-ban fehérjét, 40%-ban szénhidrátot, B1- és B6-vitamint, valamint folsavat tartalmaz.  A csicseriborsó Kis-Ázsiában már nagyjából 8000 éve ismerik, innen terjedt főleg a Földközi-tenger térségébe és Indiába. Valószínűleg a ma is vadon termő Cicer Reticulatum-ból fejlődött ki. Manapság már sok szubtrópusi vidéken termesztik a csicseriborsót, a származási helyén kívül még Dél-Amerikában is.

A márkáról

Fedezd fel a Kitchint: A kiemelkedő ár-érték arány garanciája
Keresed az ideális kombinációt a minőség és az ár között? Ne keresgélj tovább! A Kitchin mindenkit lenyűgöz a minőségével és megfizethetőségével.
Mi teszi a Kitchint a legjobb választássá?

  1. Kiváló minőség: Minőségi anyagok, precíz gyártás és alapos minőségellenőrzés - minden egyes Kitchin termék mögött a kiválóság áll.
  2. Megfizethetőség: A Kitchin hisz abban, hogy minőségi termékeknek nem kell vagyonokba kerülniük. Minden termékünk kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Ne elégedj meg kevesebbel! Próbáld ki ma a Kitchint, és tapasztald meg az igazi minőséget megfizethető áron!

Hallott már a Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi és Yutto saját márkáinkról? Mindannyian az ár-érték arányú család tagjai. Ezeket a márkákat választva minőségi termékeket vásárolhatsz kiváló áron!

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, nem fém tartályban, és 3 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Szárított rehidratált csicseriborsó
víz
Konyhasó
Antioxidáns
aszkorbinsav

Tápérték: 100 g

Energia519 kJ/123 kCal
Zsír2.5 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát15.8 g
amelyből cukor0.6 g
Fehérje6.3 g
0.75 g
Élelmi rost5.4 g