Terra-Pannonia

Marinált BBQ ízesítésű angus marha comb szelet

kb. 290 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG

kb

 3 989 Ft 13 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Marinált BBQ ízesítésű angus marha comb szelet

A termék csak alapos hőkezelés után (sütés) fogyasztható!egyenl vastag hús;fűszerre jell. enyhén barnás árnyalat; fűszeres füstös illat; a BBQ ízvilágát megjelenítő füstös íz; steakre jell.állag

Felhasználási információk

Elkészítés előtt 30 perccel vegyük ki a hűtőből a combszeleteket. Sütőben sütve: serpenyőbe forró zsiradékon süssük oldalanként 1-2 percig, ezután vegyük ki a szeleteket, csomagoljuk alufóliába, majd előmelegített sütőben süssük 160 C°-on ízlés szerint: 3percig(véres), 6 percig(közepesen átsült), vagy 11 percig(jól átsült). Grillrácson.rare(véres-oldalanként 2-3 perc, 52 C° maghőig, medium(közepesen átsült-véres)-oldalanként 4-5 perc, 60-65 C° maghőig, medium well (kicsit rózsaszín rész, átsült)-oldalanként 5-6 perc 65-69 C° maghőig. Pihentetés után ízlés szerint sózzuk és tálaljuk.( A termék sót tartalmaz.)

Termelői információ

Nagyberek legelőin termesztett takarmányon nevelkedő állatok rendkívül magas minőséget adnak, amit a Pásztói Húsüzemben minden előírt szabálynak megfelelően dolgoznak fel. A Hubertus Bt. a minőség és a fentarthatóság mellett kötelezte el magát, ezen belül a Terra Pannonia termékek mellett, amely mögött egy rendkívül fejlett gazdaság jött létre. 

Tárolás

Hűtve tárolandó, 0 - +4 °C között.

Forgalmazó

Hubertus Agráripari Bt.
8713 Kéthely, Sáripuszta 275.hrsz.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 12 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Angus marhacomb95 %
Repceolaj
BBQ ízű fűszerkeverék
Cukor
Fűszerek
Étkezési só
Aroma
füstaroma

Tápérték: 100 g

Energia544 kJ/129 kCal
Zsír4 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát2 g
amelyből cukor2 g
Fehérje20 g
1 g
Élelmi rost0 g