SanLucar

SanLucar Fehér magnélküli szőlő, csomagolt

0,9 kg
Prémium minőségTermelői
3 999 Ft 4 443 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU, Peru, Namíbia, Dél-Afrika, EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Giuliano a Mestertermelő

"Mindenről aprólékos nyilvántartást vezetünk. Ez a SanLucar termesztés része: minden lépés, a szántóföldtől az értékesítési pontig minden tökéletesen dokumentálva van."

SanLucar fehér magnélküli szőlő, csomagolt

Legyen szó fehér, piros vagy sötét szőlőről, magvakkal vagy anélkül, különösen ropogósról vagy különösen édesről mindenki talál valamit.  A gyerekek például szeretik a nagyon édes, mag nélküli szőlőnket. Az ínyencek pedig szeretik a finom fűszeres szerecsendió aromájú muskotályt. A nap végén nincs is jobb termesztő mesterek számára, mint a finom ízű gyümölcsök betakarítása. Tiszta és egyszerű. A SanLucar különlegesen zamatos fajtája a napsütéses enyhe mediterrán éghajlaton, de Chilében, Brazíliában, Dél-Afrikában, Indiában és Peruban is fejlődnek a legjobban.

A szedés és csomagolás közvetlenül a termőföldön történik, ezért a csomagolásban kisebb fürtök és szőlőszemek is előfordulhatnak.

 

Tárolás

A szőlőt zárt edényben érdemes hűtőszekrényben tartani, mert hajlamos átvenni az aromákat. Jól lehűtve és ropogósan a legjobb. Emiatt az ínyencek szívesen fogyasztják őket közvetlenül a vízfürdőből jégkockákkal.

Történelem

A szőlő valószínűleg az egyik első ember által használt kultúrnövény. Eredete a Kaukázustól a Kaszpi-tengerig terjedő területeken található, és körülbelül ie 6000-re datálható. Kr.e. 2000 körül az egyiptomiak és a föníciaiak hoztak szőlőt Görögországba.

Dél-Olaszország napját minden szőlőben megízlelhetjük. A több mint 40 éves tapasztalattal a Guiliano SanLucar mestertermesztő.  Különleges szőlőfajta, melynek íze páratlanul édes és aromás. A szőlő zöld és piros bogyói figyelmet érdemelnek. Nincs olyan gyümölcs, melyben több B6-vitamin volna, mint éppen a szőlőben. Hiánya gyenge immunrendszert, alacsony  stressztűrő-képességet, a fogak gyakori romlását és vérproblémákat okozhat.  A szőlő a B6-vitamin mellett még B1-, B2- és B3-, C-, A-vitaminokat, folsavat, mangánt, káliumot is tartalmaz. Ezért hozzájárul a vérnyomás, a szív, a vesék, de a lelki élet szabályos működéséhez is. A szőlő fogyasztását illetően azonban a cukorbetegek inkább kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.

Termelői információ

Gyerekkorodban is szeretted enni a nagymama gyümölcseit? Egyszerűen a kertjéből frissen szedett gyümölcsök íze volt a legjobb! A SanLucar alapítója, Stephan Rötzer esetében is ez volt a helyzet. És mivel meg akarta osztani ezt az érzést mindenkivel, úgy döntött, hogy elindítja a SanLucart. 1993 óta a SanLucar több mint 35 különböző gyümölcs- és zöldségfajtát termeszt világszerte, a világ több mint 90 országában – összhangban az emberrel és a természettel.

A SanLucar egy nemzetközi vállalat, ahol több mint 30 nemzetből érkeznek a munkatársak, ezért könnyen előfordulhat, hogy spanyolul, angolul, franciául esetleg arab nyelven üdvözölnek. A mintegy 3,200 dolgozó mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy naponta körülbelül 830.000 kiló gyümölcs, zöldség, gyümölcslé és smoothie, sok ezer virág és növény 35 termesztő országból frissen eljusson hozzád.
Bár olyan színesek és változatosak a dolgozók, mint kínálatuk, a szívük ugyanazt a nyelvet beszéli. A SanLucar célja, hogy az élet és az egészség természetes örömét elhozzák a vásárlók mindennapjaiba.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

szőlő