SanLucar

SanLucar Narancs, lédig

kb. 490 g
Prémium minőségTermelői

kb

 1 095 Ft 2 249 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország, EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

SanLucar Narancs, lédig

A narancs teli van tápanyagokkal. Ellát bennünket vitaminnal és ásvánnyal. Fokozza ellenálló erőnket. Sőt, mi több, vírus- és baktériumölő is. Fertőző betegségek esetén a gyógyulásban is segédkezik. A nap tökéletes kezdése valójában nagyon egyszerű: az édes narancs magas létartalmával és alacsony keserűségével ideális jó reggelt gyümölcslé.

A SanLucar narancs intenzív ízű. Napfényesek és lédúsak, ami elsősorban termesztőmestereink, például Jorge és Javier Llusar szeretetteljes gondoskodásának köszönhető. A káros rovarok ellen például csak természetes módszereket alkalmaznak. Néhány méterenként feromonos illatanyagok vannak a fákban, hogy távol tartsák a rovarokat az édes gyümölcsöktől. „Nagyon hasonlít ahhoz a parfümhöz, amelyet a nők a férfiak csábítására használnak”  Szedés előtt minden gyümölcsöt kézzel ellenőriznek. Így minden narancs éppen annyi napsütést kap, amennyi kell ahhoz, hogy finom SanLucar narancs legyen.Mentesek a keserű limonintól, és préselés után is gyönyörűen édesek maradnak.

*A kép illusztráció.

A SanLucar narancs elsősorban a spanyolországi Valenciából származik a téli hónapokban. A nyári és a késő nyári hónapokban Dél-Afrikából is. A narancs sok C-vitamint tartalmaz. Egy 200 g-os narancs már fedezi a felnőtt napi szükségletét. És nem csak nassolni, inni finomak, hanem szegfűszeggel együtt kellemes illatot is árasztanak.

Tipp

Fogpiszkálót vagy nyársrudat szúrhatsz a narancshéjba, szegfűszeget szúrhat a lyukakba, és otthonod csodálatos és természetesen friss illatú lesz.

Tudtad-e?

A narancs Délnyugat-Kínából származik, és több mint 4000 éve ismert. A portugálok felfedezésével az édes gyümölcsök ide Európába kerültek hozzánk. Ma az édes narancs a leggyakrabban termesztett citrusféle a világon.

Tárolás

A legjobb, ha hűvös helyen vagy hűtőben tároljuk, mert szobahőmérsékleten gyorsan elveszítik az ízüket. És kerüld, hogy almával együtt tárold őket, mert etilént bocsátanak ki belőle.

Termelői információ

Gyerekkorodban is szeretted enni a nagymama gyümölcseit? Egyszerűen a kertjéből frissen szedett gyümölcsök íze volt a legjobb! A SanLucar alapítója, Stephan Rötzer esetében is ez volt a helyzet. És mivel meg akarta osztani ezt az érzést mindenkivel, úgy döntött, hogy elindítja a SanLucart. 1993 óta a SanLucar több mint 35 különböző gyümölcs- és zöldségfajtát termeszt világszerte, a világ több mint 90 országában – összhangban az emberrel és a természettel.

Mitől különlegesek a SanLucar gyümölcsök?

  • Csak ott termesztik gyümölcseiket, ahol az adott gyümölcs számára optimálisak az éghajlati és talajviszonyok.
  • Különféle mérésekkel, pl. cukor-, lé- és savtartalom alapján meg tudják állapítani, hogy a gyümölcs megfelel-e a követelményeiknek, vagy várhat-e a betakarítás.
  • Minden gyümölcsöt kézzel szednek.
  • Minden gyümölcsöt a szigorú SanLucar irányelveink szerint termesztenek, amelyek gyakran szigorúbbak a törvényi előírásoknál.
  • Termelőik között sok a több évtizedes tapasztalattal rendelkező hagyományos vállalat.
  • Ha növényeik megbetegednek, mindig hasznos rovarokat használnak ennek leküzdésére. Csak akkor használnak növényvédő szereket, ha nincs alternatíva.
  • A betakarítás után a gyümölcsöket a megfelelő hőmérsékletre hűtik le a partnernek való kiszállításig.
  • Nem egyszerre szüretelnek, hanem több fázisban. A szüret megfelelő időpontja nagyon fontos.
  • Kiváló ÖKO-test minősítés.

Termelői információ

Gyerekkorodban is szeretted enni a nagymama gyümölcseit? Egyszerűen a kertjéből frissen szedett gyümölcsök íze volt a legjobb! A SanLucar alapítója, Stephan Rötzer esetében is ez volt a helyzet. És mivel meg akarta osztani ezt az érzést mindenkivel, úgy döntött, hogy elindítja a SanLucart. 1993 óta a SanLucar több mint 35 különböző gyümölcs- és zöldségfajtát termeszt világszerte, a világ több mint 90 országában – összhangban az emberrel és a természettel.

A SanLucar egy nemzetközi vállalat, ahol több mint 30 nemzetből érkeznek a munkatársak, ezért könnyen előfordulhat, hogy spanyolul, angolul, franciául esetleg arab nyelven üdvözölnek. A mintegy 3,200 dolgozó mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy naponta körülbelül 830.000 kiló gyümölcs, zöldség, gyümölcslé és smoothie, sok ezer virág és növény 35 termesztő országból frissen eljusson hozzád.
Bár olyan színesek és változatosak a dolgozók, mint kínálatuk, a szívük ugyanazt a nyelvet beszéli. A SanLucar célja, hogy az élet és az egészség természetes örömét elhozzák a vásárlók mindennapjaiba.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

narancs