Sutcha

Sutcha Ribeye steak Argentina

ca. 270 g

10 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Premium quality

ca.

 HUF 5,494 HUF 19,999 /kg

Delivery within 90 minutes

20+ customers buy regularly

Category:
Country: Argentina,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Sutcha dél-amerikai ribeye steak

A Ribeye a legjobban grillezhető steakek közé tartozik. A bordaszem erős márványozással rendelkezik - vékony, fehér csíkok húzódnak végig a marhahús-ribeye darabokon. Ezek intramuszkuláris zsírdarabok. A zsírtartalom a főzés során lebomlik, megpuhítja a húst, és megkapja azt az állagot, amelyről híres. Gyakorlatilag egyetlen marhahússzelet sem közelítheti meg azt a márványosságot, amelyet a ribeye vágott részén láthatunk.

Miért válassza az uruguayi steak húst?

Uruguay a világ egyik legnagyobb marhahús-termelője. Szarvasmarháikat a szabadban, enyhe éghajlati viszonyok között, termékeny, bőséges vizű talajon nevelik, köszönhetően a rengeteg folyónak és pataknak. Mindezek a tényezők ideális életkörülményeket biztosítanak az állatoknak.

Az állatokat 100 napig magas kalóriatartalmú gabonával etették, hogy optimálisan behatoljanak az intramuszkuláris zsírba, amelyet márványozásnak neveznek . Ez az etetési eljárás a hús nagyon magas lédússágát eredményezi, amelyet a marhahús szerelmesei kívánnak.

Szereted a húst? A Sutcha a legjobb marhahús legszélesebb választékát kínálja a világ minden tájáról, egész évben elérhető. És ez még nem minden – a Sutcha a húsfajtákat remek áron kínálja , így végre bármikor élvezheti az ízletes marhahúst amikor csak akarja. Professzionális henteseink kézzel adagolják és professzionálisan becsomagolják önnek, így élvezheti a házhoz szállított friss, hűtött hús luxusát .

Használat

Tökéletesen grillezheted a húst steak formájában. A hagyományos brazil stílusú steakházakban a pincérek késekkel és nyársakkal érkeznek az asztalhoz, melyeken különféle minőségi húsdarabokat sütnek. Ezt a módszert „rodízio”-nak vagy „rodízillonak” nevezik.

A gyártóról

A cseh Velká Pecka céget 2014-ben alapította Tomáš Čuper. Működteti a Rohlik.cz online szupermarketet, amely az első számú a cseh piacon. Brünnben egy hentesüzlete, Prágában pedig egy csemege-, édes- és hidegkonyhai gyára van.

Tárolás

Hűtőszekrényben 0-4 °C-on tároljuk.

Forgalmazó

Velká Pecka s.r.o.
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8 – Karlín
Česká republika


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Durability

Average durability from the time of delivery: 10 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

beef meat