Mix & Match

Magnum

Magnum Classic vanília pálcikás jégkrém

120 ml
 909 Ft 7 575 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Magnum Classic pálcikás vanília jégkrém csokoládé köntösben. Az igazi Magnum minőséget az M-pecsét garantálja. Roppantsd össze, és élvezd az ikonikus Magnum élményt minden egyes harapással.

Az alkotás, ami arra készült, hogy összeroppantsd!

Termékleírás

Vanília jégkrém tejcsokoládé bevonattal. Gluténmentes.

A márkáról

A Magnum története 1989-ben kezdődött. Az Európában bemutatott Magnum Classic volt az első pálcikás jégkrém, amelyet felnőtteknek szántak.

A Magnum belgiumi csokoládémesterei kifejlesztettek egy egyedi csokoládébevonatot, amely a jellegzetes roppanósságával egészíti ki a finom vaníliafagylaltot. 1992-ben az élvezeteket keresők nagy örömére több új Magnum termék is megjelent, köztük a fehér csokoládés és a mandulás Magnum.

A Magnum Minitől a Magnum Double-ön át a vegán Magnumig a Magnum folyamatosan az innovációra törekszik. Mára már több mint 80 országban elérhető, és emberek milliárdjainak nyújt igazi örömteli pillanatokat.

Tárolás

Tárolás -18°C alatt. Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.