
Milka
Milka Nyuszi
90 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Gyengéd, alpesi tej felhasználásával készült Milka tejcsokoládé, húsvéti nyuszi formába öntve.
Termelői információk
Családi gazdaságokból származó, 100% alpesi tej. Csak alpesi tejet használnak a világ legtöbb gyengédségével készülő csokoládéjának előállításához. Tudatosan döntöttek amellett, hogy kizárólag alpesi tejből dolgoznak, hisz a kiváló minőségű, gyengédséggel megtermelt tej teszi a csokoládét igazán varázslatossá.
Az általuk felhasznált tej egy 100 négyzetkilométernyi alpesi régióból származik, 800 minőségi gazdaságból, melyek mindegyikében átlagosan 60-60 tehenet gondoznak. Az alpesi tej előállításához rendkívüli odafigyelés szükséges, így kaphatnak csak igazán krémes tejet és finom csokoládét.
A Milka 120 éve támogatja a helyi, alpesi tejtermelő gazdaságokat azzal, hogy generációkon átívelő, kis, gyakran családi farmokról szerzi be a tejet. Büszkék arra, hogy segíthetik a helyi gazdaságokat megélhetésükben, ezért is őrzik rendületlenül ezt a nemes támogatói hagyományt.
Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Forgalmazó
Mondelez Hungária Kft.
1117 Budapest,
Neumann János utca 1/E
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor |
Kakaóvaj |
Kakaómassza |
Sovány tejpor |
tejsavópor |
Tejzsír |
emulgálószerekszójalecitin |
Mogyorómassza |
Aroma |
Kakaó szárazanyag 33% |
Tápérték: 100 g
Energia | 2257 kJ/541 kCal |
Zsír | 31 g |
amelyből telített zsírsavak | 19 g |
Szénhidrát | 56 g |
amelyből cukor | 55 g |
Fehérje | 6.4 g |
Só | 0.28 g |
Élelmi rost | 2.3 g |
Allergének
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Diófélék |