• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Magnum Mini Multipack Classic jégkrém

330 ml
 2 299 Ft 6 967 Ft/l
Származási ország: Németország,

2-2 darab Magnum Vanília, vanília jégkrém tejcsokoládé bevonattal, Magnum Fehér, vanília jégkrém fehércsokoládé bevonattal és Magnum Mandula, vanília jégkrém tejcsokoládéval bevonva, manduladarabkákkal megszórva.

Az alkotás, ami arra készült, hogy összeroppantsd!

A márkáról

A Magnum története 1989-ben kezdődött. Az Európában bemutatott Magnum Classic volt az első pálcikás jégkrém, amelyet felnőtteknek szántak.

A Magnum belgiumi csokoládémesterei kifejlesztettek egy egyedi csokoládébevonatot, amely a jellegzetes roppanósságával egészíti ki a finom vaníliafagylaltot. 1992-ben az élvezeteket keresők nagy örömére több új Magnum termék is megjelent, köztük a fehér csokoládés és a mandulás Magnum.

A Magnum Minitől a Magnum Double-ön át a vegán Magnumig a Magnum folyamatosan az innovációra törekszik. Mára már több mint 80 országban elérhető, és emberek milliárdjainak nyújt igazi örömteli pillanatokat.

Tárolás

Tárolás -18°C alatt. Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.