Air wick

Air Wick elektromos légfrissítő utántöltő, Fehér Frézia Virág illat

19 ml
1 499 Ft 79 Ft/ml

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 999 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Air Wick elektromos légfrissítő utántöltő, Fehér Frézia Virág illat

Akár 70 napig tartó illat. Ez akkor érvényes, ha a terméket az új Air Wick készülékkel együtt használod (a piktogramok szerint) és amikor a készülék a legalacsonyabb szinten van beállítva.

Biztonsági figyelmeztetés

Olvasd el a biztonsági információt és a figyelmeztetéseket - tartsd meg, hogy a jövőben is hozzáférhess. Mindig húzd ki a konnektorból a készüléket mielőtt behelyezed vagy eltávolítod az utántöltőt. Ne helyezd olyan területre, ahol erős ütés érheti a készüléket. Ha a készülék megsérül, az eltávolítását megelőzően mindig áramtalanítsd a csatlakozóaljzatot. Ne használd hosszabbítóval vagy elosztóval. Kizárólag beltéri használatra. ÁLLÓ HELYZETBEN TÁROLD. Ne érintsd meg vizes kézzel vagy fém tárgyakkal. Ne helyezd hőforrás közelébe vagy közvetlen napfényre. Ne helyezd polírozott, festett vagy műanyag felületre. Ne akadályozd vagy zárd el a levegő áramlását a készülékből. Ne használd kis, zárt, háziállatoknak fenntartott helyiségekben megfelelő szellőztetés nélkül. Ne használd folyamatosan - éjszaka húzd ki a konnektorból. Használat közben hagyd szabadon a készülék környékét 50 cm-es távolságban. KIZÁRÓLAG AIR WICK ELEKTROMOS KÉSZÜLÉKKEL JAVASOLT A HASZNÁLAT - EGYÉB KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA NÖVELHETI A MÉRGEZÉS VAGY TŰZ KOCKÁZATÁT. KIZÁRÓLAG FELNŐTTEK HASZNÁLHATJÁK. A készüléket nem használhatják gyermekek vagy csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességekkel rendelkező személyek. A helyi előírásoknak megfelelően, hasznosítsd újra, ha üres. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Forgalmazó

RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Dorottya Udvar, épület A, 2. emelet


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.