
Amadori
Amadori "A osztályú" csirkecomb bőr nélkül, antibiotikum mentes
kb. 0,64 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Amadori "A osztályú" csirkecomb bőr nélkül, antibiotikum mentes
Termékjellemzők
- Olaszországban született és nevelt állatok.
- Antibiotikum-mentes termék.
- GMO-mentes.
- Növényi takarmánnyal táplált csirkék.
- Ellenőrzött ellátási lánc a tenyésztéstől a vágásig.
Ha mindig csirkemellet vásárolsz, ideje mást is kipróbálnod! A nyers csirkehús vásárlásakor a legfontosabb fogyasztói szempont a szín, állag és a hús textúrája, zsírmentessége. Egyre nagyobb hangsúly kerül arra, hogy a tartástól függően a hús színe egészséges, jellegzetes, szabad tartás esetén kicsit sötétebb legyen. Hazánkban hagyományosan a sárga bőrszínű csirkehúsok a legkedveltebbek, ami a szabad tartás, kukoricával történt etetés egyik védjegye, azonban ezek a színárnyalatok ma már mesterségesen különböző természetes eredetű, pl. karotinoid típusú színezékekkel létrehozhatóak. A hús színének alapvető kritériuma a fehér, vagy halvány rózsaszín.
Érdekessége
A csirkehús az egyik legismertebb és legjelentősebb fehérjeforrás. Jelentős az A-, B3-, D-vitamin tartalma és jó kalcium, magnézium, foszfor, kálium és szelénforrás.
*A kép illusztráció.
Antibiotikum és GMO mentesség
Az Amadori elkötelezett az antibiotikum-mentes és GMO-mentes termékek iránt. A vállalat garantálja, hogy termékei csirkékből, pulykákból és egyéb baromfélékből készülnek, amelyek nem részesültek antibiotikum-kezelésben, és nem tartalmaznak génmódosított összetevőket. Ez a vállalati irányelv biztosítja az egészségügyi és környezeti szempontok tiszteletben tartását, miközben kielégíti az ügyfelek igényeit és elvárásait.
A márkáról
Az Amadori története az 1930-as években Romagnában kezdődik, a baromfi- és állatkereskedéssel, és a mai napig a folyamatos növekedés és innováció jellemzi. A hivatalosan 1969-ben alapított Amadori mára a talian mezőgazdasági élelmiszer-ágazat vezető csoportja. A kezdetektől fogva baromfi-specialistaként bővíti termékportfólióját a teljes fehérjespektrumra: fehér, rózsaszín és zöld. Az Amadori az olasz agrár-élelmiszeripari szektor egyik vezető vállalata, innovatív vállalat és a baromfipiac specialistája. A 2014-es forgalom meghaladta az 1,2 milliárd eurót. A negyven évvel ezelőtt San Vittore di Cesenában alapított vállalat több mint 7200 dolgozóval működik együtt, és ipari üzemekkel, leányvállalatokkal és fióktelepekkel rendelkezik szerte Olaszországban.
Tárolás
Hűtve tárolandó, 0 és +4 °C között.
Forgalmazó
Miloš Šubert
639 00 Brno-střed,
Jaroslava Foglara 865/10.
Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
csirkecomb |
Tápérték: 100 g
Energia | 861 kJ/207 kCal |
Zsír | 15 g |
amelyből telített zsírsavak | 3.9 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 0.2 g |
Élelmi rost | g |