Füstölt szeletelt lazacfilé

500 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 19 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
8 999 Ft 17 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Norvégia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Füstölt szeletelt lazacfilé

Termékleírás

A lazac jellegzetes íze és lenyűgöző színe miatt népszerű. Nagy mennyiségű omega-3 zsírsavat tartalmaz. A lazac a lazacfélék családjába tartozó ragadozó hal, amely a vadonban főleg az északi hidegebb tengereken fordul elő. A lazac rendkívüli tápértékének, kivételes ízének és gazdag omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően népszerű étel az egészségükre odafigyelők körében, sőt, még azok is szívesen fogyasztják, akik egyébként nem szeretik a halat. 

Felhasználás

Felbontás után azonnal használd fel. Akár sütőben, akár serpenyőben pár perc alatt könnyedén elkészítheted és változatosan fűszerezheted.

Termelői információ

A Fjord Bohemia 1999-ben alakult kis cégként Prágában, Čakovicében. Különféle friss halakra és egyéb tenger gyümölcseinek feldolgozására specializálódtak. A professzionalizmus jellemző a cégre, mivel több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek. Jelen vannak a kelet- és közép-európai piacokon.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

0 és +7°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Fjord Bohemia s.r.o.
Za Avií 914/2 196 00 Praha 9 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 19 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

füstölt lazac

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.