Cleanne Pets

Cleanne Pets Felmosószer teafaolajjal

1 l
1 399 Ft 1 399 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cleanne Pets Felmosószer teafaolajjal  

Kiskedvenced környezetére azért érdemes más szemszögből is gondolni, mert például testméretéből fakadóan sokkal közelebb van a padlóhoz, mint te. Ráadásul nem hord zoknit, cipőt, így a mancsain keresztül közvetlenül érintkezik mindennel, amivel te a padlót tisztítod. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kipárolgású tisztítószerekkel varázsolsz tisztaságot, mert mind a levegőn keresztül 1 méter magasságig kipárolog felmosáskor minden szer, továbbá az erős vegyi anyagok, fertőtlenítőszerek hosszú lebomlási idővel rendelkeznek, mialatt kiskedvenced folyamatosan terhelődik a tappancsain keresztül. 

CLEANNE PETS Felmosószerüket azért fejlesztették ki, hogy ne kelljen választanod a tökéletes tisztaság és a természetesség között. 100% természetes hatóanyagok mellett a 100% természetes ausztrál teafaolaj lesz segítségedre felmosáskor. 

Használat

Használat előtt felrázandó! Általános felhasználásra készült az egyes felületekhez, mint laminált, parketta vagy kőfelület, de hatékony lehet magasfényű felületeken is.

Termelői információ

Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. A CLEANNE magyar családi vállalkozás terméke, a toalett illatosítót leszámítva termékeik illatanyag-mentesek és környezetbarát módon viselkednek.


Biztonsági figyelmeztetés

CLP rendelet szerint nem veszélyes keverék. Szájba, szembe, bőrre jutva bő vízzel kell öblíteni.

Tárolás

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, 0-50°C között.

Forgalmazó

Cleanne Holding Kft.
1132 Budapest, Csanády u. 4/b. Ü-3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján
Növényi bázisú anionios felületaktív anyag5 %
víz