

Nuchar
Nuchar Főtt bébipolip
150 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Nuchar Főtt bébipolip
Meglep természetességével, állagával és ízének intenzitásával. A titok: a legjobb darabok eredeténél történő válogatás, hagyományos főzés, a főzés hozzáigazítása az évszakhoz, amelyben a polipot fogták, és az egyes példányok méretéhez. A polip valóban fogyasztásra kész.
A„Sous-vide” főtt termék jellemzői
- Ízletesebb.
- A termék hosszú eltarthatósága –az előfőzési folyamatnak köszönhetően.
- Egyszerűség és könnyedség – mindenki készíthet sous vide-t, az otthoni szakácstól a séfig, csak fűszerezd vagy pácold, majd zárd be és hagyd főni.
- Sokféle formában fogyasztható – hűtve, melegítve, párolva, mikrohullámú sütőben, grillezve vagy sütve.
Termelői információ
A Foncasal egy spanyol cég, amely több mint 20 éve élen jár a hűtött élelmiszerek gyártójaként. A Nuchar termékek sikere: - egyedülálló a piacon, - egészségesebb- innovatív- hosszú eltarthatósági idővel- kiváló csomagolás, ízletes és kiváló termékek. A legmodernebb csomagolási és pasztőrözési technikáknak köszönhetően rendkívül hosszú eltarthatóságot garantálnak. Extra Csomagolás: A nuchar termékek csomagolása második bőrként alkalmazkodik a termékhez, és a védőtálcával együtt gyakorlatilag.
A Nuchar 1995-ben született azzal a küldetéssel, hogy minőségi termékeket állítson elő, amelyeket a legkiválóbb szakácsok alkotásaiban is felhasználhatnak, és eljuttatják a fogyasztók otthonába, hogy segítsék őket kreativitásuk kibontakoztatásában. A NUCHAR a hagyományos stílusban főtt polip gyártásával kezdődött, nagy edényekben, szabályozott és stabil hőmérsékleten. A cél az, hogy a hús állagában és ízében rendkívüli eredményt érjenek el. Folyamatosan igyekeznek alkalmazkodni azon piacok alakulásához, ahol bemutatkoznak, ehhez pedig agilisnak és innovációban élvonalbelinek kell lenniük. Emiatt 2003-ban a Nuchar létrehozta saját K+F+I-üket (Kutatás + Fejlesztés + Innovatív részleg), amely lehetővé tette számukra, hogy nagyobb rugalmasságot és közelséget szerezzenek ügyfeleikhez. Szorosan együttműködnek a kutatás területén működő neves szervezetekkel is, ami lehetővé teszi számukra, hogy első kézből hozzáférjenek a legújabb technológiákhoz és a táplálkozási és élelmiszerbiztonsági fejlesztésekhez.

Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen 0-5 °C között tárolandó.
Faj tudományos neve: Octopus membranaceus
Termelési módszer: Halászott
Halászati terület: FAO51
Forgalmazó
Aspius spol. s.r.o.
K Třešňovce 1155, 252 10 Mníšek pod Brdy-Řitka,
Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Octopus membranaceus |
| Só |
| antioxidánsok |
| E330 - Citromsav |
| E331 - Nátrium-citrátok |
| E301 - Nátrium-aszkorbát |
| Stabilizátor |
| E500 - Nátrium-karbonátok |
Tápérték: 100 g
| Energia | 292 kJ/69 kCal |
| Zsír | 0.7 g |
| amelyből telített zsírsavak | 0.3 g |
| Szénhidrát | 0.7 g |
| amelyből cukor | 0.3 g |
| Fehérje | 15 g |
| Só | 0.4 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Puhatestűek |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Rákfélék |
| Hal |