Signal

Signal Deep Fresh Fogkrém

75 ml
989 Ft 13 187 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Signal Deep Fresh Aquamint fogkrém szájvizet és fluoridot tartalmaz, alaposan tisztítja a szájat és hatékonyan védi a fogakat.

  • Segít friss leheletet biztosítani
  • Hatékonyan tisztít
  • Segít eltávolítani a fogakon kialakuló foltokat
  • Fluoridot tartalmaz

Termelői információ

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Hydrogenated starch hydrolysate
Aqua Hydrated silica Sodium lauryl sulfate PEG-32 Aroma Cellulose gum Sodium fluoride Sodium saccharin Glycerin Sodium laureth sulfate CI 42090 CI 74160 Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F).