Ubomi

UBOMI Peru Bio 100% Arabica szemes kávé

250 g
BIO
2 499 Ft 9 996 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

PLMA 2023 NEMZETKÖZI “SALUTE TO EXCELLENCE AWARDS” GYŐZTESE ŐRÖLT ÉS SZEMES KÁVÉ KATEGÓRIÁBAN

Lassú dobos pörköléssel pörkölt kézműves kávé. A Ubomi lassú dobos pörkölésű kávét maximum 210°C-on, 20 percig pörkölik (az ipari forrólevegős pörkölés csupán kb. 90 másodpercig tart). Ennek köszönhetően a kávészemek kibontakoztathatják aromájuk és egy harmonikus ízt hozhatnak létre. Világos pörkölésű, 100% hegyvidéki Arabica kávé, finom íz, 100% Organic / Bio minősítéssel. Az összes UBOMI babkávé 100%-ban újrahasznosítható alumentes csomagolásba van csomagolva.

Klasszikus, aromás, világos pörkölésű szemes kávé. Felhasználható automata kávégépekhez, őrlés után presszó kávéfőzőben, kotyogósban, french pressben, filteres kávéfőzőben is elkészítheted.

  • Pörkölés: 2/5
  • Aroma: 3/5
  • Intenzitás: 2/5
  • Savasság: 2/5

Pörkölési szint: A pörkölési szint megmutatja, hogy a szemes kávé milyen erősen pörkölt. Általánosságban: Minél alacsonyabb a pörkölés foka, annál kifejezettebb a kávé savassága – friss gyümölcsös íz. Minél magasabb a pörkölés foka, annál hangsúlyosabb a kávé íze – erős kávéíz csokoládé aláfestéssel.

Íz: Az alacsonyabb ízértékű kávé finomabb és egyszerűbb ízű. A magasabb értékű kávé összetett és többrétegű ízű. A felismerhető aromák száma azonban mindig meghatározó.

Intenzitás: Meghatározza, hogy a döntő aromák milyen intenzíven jelenjenek meg a kávéban. Nem az ízek mennyisége a lényeg, hanem az, hogy milyen erősen és intenzíven ízleljük őket. Minél magasabb az érték, annál intenzívebb az íze.

Savasság: Minden kávébab természetesen tartalmaz gyümölcssavakat, mivel a kávé gyümölcs. Általában többet találsz belőlük az arabica babban, mint a robustában. Ugyanez igaz a pörkölés mértékére is. A világos pörkölt kávéban a savak hangsúlyosabbak, mint a sötéten pörkölt kávéban. Ez a savasság azonban nem a hibás pörkölés jele. Éppen ellenkezőleg, kellemes gyümölcsös ízt adnak a kávénak. A magas savtartalmú kávét a csípősebb és frissítőbb ízek kedvelői fogják értékelni. Azok számára, akik a csípősebb csészét részesítik előnyben, telt ízzel és csokoládéval, javasoljuk, hogy nyúljanak az alacsony savtartalmú kávéhoz.

Egyszerűen nagyszerű! Mondj igent az UBOMI Peru Bio 100% Arabica szemes kávéra!

A UBOMI márkáról

A minőségi kávé fogyasztása nem feltétlen jelenti a vékony pénztárcát. Ennek tökéletes példája az Ubomi. Az Ubomi nem csak egy márka. A varázsa az árában, ízében és fenntarthatóságában rejlik, melyet imádni fogsz.

Még egy fun fact – tudtad, hogy a Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudio, Fjoru és Maso! Márkák mind a Rohlik Group tagjai? Nem? Nem tudod, mit hagysz ki! Próbáld ki – 10-ből 10 kifli ajánlásával.

A UBOMI márkáról

A Minges pörkölő egy német gyökerekkel rendelkező családi vállalkozás, melynek története 1932-ig nyúlik vissza. A cég filozófiája prémium kávé - bab, őrölt és kávékapszula - gyártása és értékesítése. A kávébab finomítása kíméletes, hosszú pörkölési folyamat során történik, a „Jó dolgok sokáig tartanak” mottó szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Kifi.hu Shop Kft.
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

pörkölt kávé szemek