Cafe Frei

Cafe Frei bécsi barackos-csoki sacher torta ízű őrölt kávékeverék

200 g
1 549 Ft 7 745 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

CAFÉ FREI BÉCSI BARACKOS-CSOKI  SACHER TORTA ŐRÖLT KÁVÉKEVERÉK

Bécsi Barackos-Csokis Sacher torta ízesítésű őrült kávékeverék édes tejeskávékhoz. Próbáld ki, garantáltan nem bánod meg! Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett “tostura lunga” pörköléssel készített, és a Café Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt, desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnál a kedvenc Sacher tortádba! Folyékony élvezet!

Termelői információ

A Cafe Frei-t két barát alapította: A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó, aki az elmúlt évtizedekben több mint 150 országot látogatott meg és rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatuk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttek. Egyedülálló Franchise-rendszerüknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitották az első közép-európai kávézókat. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek kávézókat. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is, mint Szaúd-Arábia.

Tárolás

Lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Cafe Frei Kft.
3170 Szécsény,
Rákóczi út 73.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Pörkölt őrölt kávé82 %
Maltodextrin
Aroma
Sárgabarack
Csokoládé

Tápérték: 100 g

Energia1430 kJ/340 kCal
Zsír2.7 g
amelyből telített zsírsavak1.1 g
Szénhidrát53 g
amelyből cukor2.3 g
Fehérje14 g
0.02 g
Élelmi rost23 g