• Kedves Kiflisek!

    A következő órákban a futárok érkezésében 50-60 perces késésre számíthattok. Elnézést kérünk és sietünk hozzátok!

Tomi Sensitive & Pure mosógél 1000ml

20 mosás
 1 899 Ft 95 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: Szerbia,

Tomi Sensitive & Pure mosógél 1000ml

Az érzékeny bőrű fogyasztó magas elvárásokat támaszt a mosáshoz használt termékekkel szemben. A ruhák szinte folyamatosan érintkeznek a bőrrel, így a mosószereknek és öblítőknek nem csak a ruhákhoz, hanem a bőrhöz is kíméletesnek kell lenniük úgy, hogy közben ne kelljen lemondani a mosóhatásról sem. A Tomi legújabb innovációja a Sensitive & Pure folyékony mosószer kimondottan az érzékeny bőr számára lett kifejlesztve! Bőrgyógyászatilag tesztelt összetétel, ami az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) által elismert tanúsítvánn yal rendelkezik. A Tomi Sensitive & Pure folyékony mosószer mindemellett 0% színezéket tartalmaz és hipoallergén formulával bír. Kifejezetten az érzékeny bőr számára kifejlesztve. ECARF tanúsítvány. Hippoallergén. 0% színezék. 100% újrahasznosítható flakon

Használat:

Adagold a ruhamennyiségnek, szennyezettségnek és vízkeménységnek megfelelően. Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Tárolás:

Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Forgalmazó:

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.