Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Tóalmási

Tóalmási nitritmentes füstölt nyers sertés első csülökhús csont nélkül

kb. 340 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 26 NAPIG

Termelői

kb

 1 755 Ft 5 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tóalmási füstölt nyers sertés első csülökhús csont nélkül

A Tóalmási füstölt nyers csülökhús csont nélküli bőrös első sertéscsülök felhasználásával készül, amelyet szárazon sóznak, érlelnek és kőfüstölőben kemény fával füstölnek. A konyhasón kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelés gyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során. Alakja hosszúkás, szabálytalan, vastagsága egyenlőtlen, a rajta található szalonna vastagsága maximum 0,5 cm.

Felhasználási javaslat (hőkezelés után fogyasztható önmagában is):

A füstölt csülökhúst egy éjszakára hideg vízbe áztassuk be, hogy a felesleges sótartalom oldódhasson belőle. Következő nap pedig hideg vízben tegyük fel főzni, majd a forrást követően kb. 15–20 perc után öntsük le róla a főzővizet és tegyük át a csülökhúst tiszta meleg vízbe. Főzzük tovább és ebben a vízben ízlés szerint ízesítsük fokhagymával, szemes borssal, héjas vöröshagymával, esetleg néhány szál zöldség répával. Az így beízesített csülköt nagyon lassan, mint egy húslevest főzzük addig, amíg késszúrásra puha nem lesz. A kész főtt csülköt a főzőlével együtt tegyük hűvös helyre és fedő nélkül hagyjuk a levében kihűlni. Természetesen a megfőtt meleg csülköt azonnal is lehet szeletelni, fogyasztani de kihűtve még öt-nyolc napig is eláll hűtőszekrényben és fogyaszthatjuk kalács, retek, zöldhagyma, torma, főtt tojás kiegészítőkkel együtt


Termelői információ

A Tóalmási Kolbász Manufaktúra szenvedélyesen hisz a hagyományos, adalékmentes húsipari termékekben. Manufaktúrák Neked Kft. néven működik Magyarországon és a nemzetközi piacokon, ahol prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült termékeivel szolgálja ki vásárlóit. Tóalmási kolbászai tradicionális receptek alapján, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, és már országszerte elérhetők. A visszatérő vásárlóinak hűsége és bizalma motiválja nap mint nap, hogy a legjobbat nyújtsa.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartva

Forgalmazó

Manufaktúrák Neked Kft.

2252 Tóalmás, Fő út 148.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 26 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Nyers bőrös sertéscsülökhús csont nélkül
Konyhasó
Tartósítószer
természetes füst

Tápérték: 100 g

Energia1365 kJ/325 kCal
Zsír29 g
amelyből telített zsírsavak11 g
Szénhidrát0.5 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje16 g
5 g
Élelmi rost g