Hamerák

Gizi néni Étkezési libazsír

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 18 NAPIG

Termelői
999 Ft 4 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gizi néni Libazsír 200g

Jó terméket csak jó alapanyagból lehet készíteni, ezért Gizi néni zsíros libazsírjának előkészítése és gyártása során nagy gondot fordítanak arra, hogy kifogástalan készterméket állítsanak elő. Az alapanyagokat kizárólag kistermelői, háztáji környezetből szerzik be. 

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A magyar családi tulajdonú Hamérák Kft-t 2010-ben alapították Gödöllőn. Itt találták meg azt az ipari területet, ahol létrehozták a 200m²-es EU jogosítványokkal rendelkező húsfeldolgozó üzemüket. Technológiájuk természetesen egyszerű és hagyományőrző. Cégük arra törekszik, hogy szakértelmükkel, megbízhatóságukkal és elkötelezettségükkel teret hódítsanak a minőségi húsipari termékek piacán. Termékeik palettáját folyamatosan bővíteni kívánják, mivel kezdetben csak libazsír, libatepertő, ízesített liba tepertőkrém, libamáj libazsírban, kacsazsír, kacsatepertő, kacsamáj kacsazsírban gyártásával lépnek be a piacra. Az üzem és a termékek biztonsága minden EU által támasztott követelménynek megfelel.

Tárolás

0- és +4 C közöttközött tárolandó.

Gyártó

Hamerák Kft.2100
Gödöllő, Repülőtéri út 092 hrsz


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 18 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

libaháj
Kurkuma
Rozmaring őrlemény

Tápérték: 100 g

Energia3696 kJ/899 kCal
Zsír99.8 g
amelyből telített zsírsavak29 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost0 g