Bonduelle

Bonduelle Gold morzsolt csemegekukorica

0,67 kg
 1 339 Ft 1 999 Ft/kg
Ár Prémium tagoknak: 997 Ft
Származási ország: Magyarország,

Szuperédes fajtájú kukorica. Édes ízét a kukoricában rejlő természetes cukortartalomnak köszönheti. Az antioxidánsokban és rostban gazdag kukorica hozzájárul az egészségünk fenntartásához, ráadásul rendkívül kreatívan használható fel a konyhában. Kibontás után már készíthetünk is belőle krémlevest, kukoricás muffint, valamint friss és ropogós klasszikus hozzávalója a salátáknak, zöldségköreteknek is. Nem tartalmaz növényvédőszer maradványt és hozzáadott cukrot. Tartósítószert nem tartalmaz.

Termelői információ


Az 1853-ban Franciaországban családi vállalkozásként indított Bonduelle jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb zöldség feldolgozója, immáron 30 éve. Három gyárral rendelkezik, ahol a zöldségeket a betakarítás után pár órával frissen feldolgozzák. Az évek során védjegyévé vált prémium minőségű zöldségek feldolgozása mellett, a márka elkötelezett a környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság iránt is. Kötelezettségvállalásaik közé tartozik a hazai termelés előnyben részesítése, a növényvédő szerek és adalékanyagok használatának csökkentése, a biodiverzítás megőrzése, az ökológiai gazdálkodás támogatása, valamint a fenntarthatóbb csomagolások használata. A zöldségtermékek előállítása során fontos kritérium a fenntartható, környzetvédő technológiák, földművelési folyamatok előnyben részesítése. A Bonduelle szeretne egy olyan életmódra lehetőséget adni, amivel a fogyasztók csökkenthetik ökológiai lábnyomukat anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednének. Különösen támogatja a növényi alapú táplálkozást, és termékkínálatával igyekszik minél több lehetőséget és inspirációt nyújtani a flexitariánus étrendet követőknek. További információért kérjük látogasson el a Bonduelle honlapjára:

wwww.bonduelle.hu.
 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után a zöldséget tedd tiszta, zárható edénybe, tárold hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Bonduelle Central Europe Kft.
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.