Naturea Kacsahús & Szeder keksz kutyáknak

140 g
 1 790 Ft 12 786 Ft/kg
Származási ország: Portugália,

Naturea Kacsahús & Szeder keksz kutyáknak

Ropogós keksz kutyusoknak a legjobb alapanyagokból. Kacsahús és szeder. Két alapanyag, melyek meglepő és ínycsiklandó ízt eredményeznek együtt ebben az ízletes jutalomfalatban.

* A kép illusztráció.

A Naturea házi készítésű kekszek egy kis Portugál tengerparti városban, hagyományos receptúra alapján készülnek gondosan válogatott, egészséges összetevőkből. A friss alma egy csipetnyi fahéjjal ízesítve olyan ízkombinációt eredményez, amitől mindenkinek összefut a szájában a nyál, lehet akár két vagy négylábú.

  • Emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagok
  • Nem tartalmaz semmilyen tartósítószert vagy mesterséges adalékot
  • Laktózmentes
  • Cukor és sómentes
  • Hagyományos pékségben, tradícionális receptúra alapján, kézzel készítjük
  • Természetesen gabonamentes

Végre egy jutalomfalat, amit a kutyusok megoszthatnak a gazdijukkal is!

Termelői információ

Gabonamentes, tartósítószermentes, adalékmentes finomságok kutyáknak és cicáknak magas hústartalommal. Egészséges és környezetbarát termékek minden kutyusnak és cicának, akinek fontosak a megbízható, válogatott, első rangú alapanyagok és a gondos és kíméletes feldolgozás.

A Naturea-t 2010-ben alapították Portugáliában.  A céljuk egy világszínvonalú, kiemelkedő minőségű márka megalkotása. A Naturea csapat szeme előtt egy megingathatatlan cél lebeg: a természetes ösztönnek megfelelő étrend létrehozása. Ez nem csupán a koncepciójuk, hanem minden insprációjik, minden fejlesztési munkájuk alapja. Valamennyi receptúrájukat úgy alkották meg, hogy azok elsődleges és legnagyobb arányú összetevője hús vagy hal legyen, olyan alapanyagok, amelyek emberi fogyasztásra alkalmas minősítésűek.

Tárolás

Tárolás száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó

Pet Farm Family KFT.
Budapest, Dembinszky u. 32, 1071


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.