Mix & Match

Jar

Jar Platinum Lemon All In One Mosogatókapszula

65 db
11 249 Ft 173 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Jar Platinum Lemon All In One Mosogatókapszula

A Jar Platinum all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar Platinum tisztítóerejében bízva bármilyen ételt kedvére elkészíthetsz, hiszen a termék még a zsíros szűrőt is megtisztítja, ragyogóan tiszta edényeket és friss illatú mosogatógépet hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. Ráadásul rendkívül egyszerűen használható: nem kell kicsomagolni, egyszerűen csak helyezd a kapszulát a mosogatógép mosogatószer-adagolójába!

  • A Jar Platinum mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is
  • Segít megelőzni a zsíros szennyeződések lerakódását a mosogatógépben, és még a zsíros szűrőt is megtisztítja
  • Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben
  • A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben
  • Gyárunk 100%-ban megvásárolt, megújuló villamosenergiát használ

Használat

Helyezd a tablettát az adagolóba, majd zárd le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúlj! Ne csomagold ki a tablettát és ne szúrd ki a fóliát! Használat után mindig zárd vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezd a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezd az evőeszköztartó kosár tetejére, és válassz előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógéped abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használj sót. Ne helyezz ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezz antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe! 1 tabletta = 1 mosogatóprogram

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Szemvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Itass kevés vizet a hígítás érdekében. Proteáz -t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tartalmaz: Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok
oxigénalapú fehérítoszerek
<5% Foszfonátok
polikarboxilátok
enzimek
illatanyagok
citronellol
limonene
linalool