Fleurs de Prairie

Fleurs De Prairie Magnum Cotes de Provence Rozé, 2021

1,5 l
8 290 Ft 5 527 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

Fleurs De Prairie Magnum Cotes de Provence Rozé, 2021

A Côtes de Provence terület legjobb szőlőfajtáinak válogatása: 55% Grenache, 30% Cinsault, 15% Syrah. Szép halvány rózsaszín szín, ezüstös árnyalatokkal. Kirobbanó ízeket és gyönyörű frissességet mutat a gyümölcsösségével. Savanykás gyümölcsök illata jellemzi, mint a fekete ribizli és bogyós gyümölcsök; citrom, ásványos jegyek teszik frissé. Aperitifként vagy kísérőként is értékelni fogják, illik kagylóhoz, tenger gyümölcseihez, halakhoz és friss salátákhoz. Alkoholtartalom: 12,5%.

Termelői információ

A "Fleurs de Prairie" elnevezés a dél-franciaországi szőlőültetvényeinket borító vadvirágok tiszteletére született. A családi tulajdonban lévő Les Grands Chais de France által készített Fleurs de Prairie a nap, a szél, az enyhe vízterhelés és az óceáni hatás mediterrán kombinációja, amely ideális feltételeket biztosít a szőlőnek, hogy az íz és a frissesség tökéletes egyensúlyához érjen.

Tárolás

Tárold 8-10 °C, száraz és hűvös helyen.

Forgalmazó

Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft.
7150 Bonyhád, Schweitzer tanya 029/3. hrsz.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Sulfitok